Foto: Dziedātāja Elīna Gluzunova kardināli mainījusi vizuālo tēlu
Slavenības
2024. gada 20. maijs, 12:11

Foto: Dziedātāja Elīna Gluzunova kardināli mainījusi vizuālo tēlu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Iespaidīgas vizuālās pārvērtības piedzīvojusi pašmāju dziedātāja Elīna Gluzunova. “Varu teikt, ka lēmums -nogriezt matus - bija labākais, kādu pēdējo gadu laikā biju pieņēmusi," – tā par savu jauno izskatu izteikusies pati dziedātāja.

Dziedātāja Elīna Gluzunova pārsteigusi savus sociālā tīkla "Instagram" sekotājus ar blondu zēngalviņu.

"Viena lieta, aiziet pie friziera aplīdzināt matu galus, pavisam cita – censties savus matus ataudzēt visos iespējamos veidos un beigās tik un tā no tiem atbrīvoties. Un ziniet? Vēlos tos vēl nedaudz saīsināt! Es varu, man piestāv un patīk! Tāda brīvības sajūta! " – tā savu jauno matu griezumu komentē pati Elīna.

Viņa piebilst, ka arī matu kopšana nu ir kļuvusi daudz vieglāka: "No rīta divas reizes uz fikso izmazgāju matus, ielieku “balzāmiņu”, veidošanas pastu, šķidro laku un vai kādu citu smēriņu, un esmu #readytogo.”

Tāpat viņa norāda, ka skatoties uz savām garo matu bildēm, viņā nav nekādu emociju. 

"Es vienkārši zinu, ka pieaudzēt vairs nav iespējams, tāpēc šajā frontē iestājies nesatricināms miers,” norāda dziedātāja.

Jauno matu griezumu atzinīgi novērtējuši arī dziedātājas fani. Kā raksta pati Elīna, “kad atvadījos no matiem pirmo reizi, saņēmu daudz vēstuļu ar komplimentiem. Taču, kļūstot par blondīni un nogriežot matus vēl īsākus, mana pastkastīte burtiski uzsprāga un nācās noslēgt storiju reakcijas, jo ziņas vienkārši nebeidza beigties.”