Dženifera Lopesa vēlas pārdot savu 17 miljonus vērto māju. FOTO
Īpašumu Hidenhilsā Dženifera Lopesa iegādājās 2009. gadā. Nu viņa vēlas to pārdot, jo esot pārāk neērti izbraukāt uz TV studiju, kur notiek „American Idol” filmēšana.
Slavenības
2015. gada 6. februāris, 05:36

Dženifera Lopesa vēlas pārdot savu 17 miljonus vērto māju. FOTO

Jauns.lv

No Dženiferas Lopesas mājas Hidenhilsā (Kalifornijā) pavērās viens no gleznainākajiem skatiem visā rajonā. Arī līdzās dzīvojošie kaimiņi nav slikti – sabiedrības dāma Kima Kardašjana un viņas māte Krisa Dženere.

Žurnāls „Variety” informē, ka latino dīva Dženifera Lopesa vēloties pārdot savu 17 miljonus vērto māju, kurā ir deviņas guļamistabas un 13 vannasistabas. Īpašumā ir arī peldbaseins un tenisa korts.

„Viņai bija sajūta, ka māja ir pārāk tālu no studijas,” norādījis kāds paziņa. „Lai nonāktu līdz telpām, kur filmē šovu „American Idol”, ar automašīnu ceļā jāpavada gandrīz stunda. Tas kļuva pārlieku nogurdinoši.”

Netiek ziņots, kādu rajonu jaunajai dzīvesvietai noskatījusi 45 gadus vecā dvīņu Maksa un Emmes māmiņa. Taču zināms, ka pirms dzīves Hidenshilsā viņa mitinājās Beverlihilsā.

Īpašumu Hidenhilsā Lopesa iegādājās 2009. gadā, par to samaksājot 8.2 miljonus dolāru. 1590 kvadrātmetru lielā māja ir celta 1993. gadā. No tās paveras gleznains skats uz ieleju un ir redzama Losandželosas panorāma.

Darbam un izklaidei Lopesa mājā iekārtojusi atsevišķu spārnu.

Ēkas galvenajā spārnā ir vairākas dzīvojamās istabas, ēdamzāle, kurā var izvietot 12 cilvēkus, kā arī īpašnieka guļamistaba ar dzīvojamo zonu un privātu balkonu.

Ēkā ir arī ierakstu studija, deju studija/sporta zāle, 20 sēdvietu liela mājas kinozāle, salons/viesistaba ar bāru un auklītes apartamenti.

Lopesas kaimiņiene Kima Kardašjana ar vīru Kanje Vestu māju Hidenhilsā iegādājās aizvadītajā gadā, par to samaksājot 20 miljonus dolāru. Netālu no Kimas mitinās arī viņas māte Krisa Dženere. Šo dzīvesvietu visbiežāk var redzēt arī realitātes šova „Keeping Up With The Kardashians” sērijās. Savukārt Hloja Kardašjana un Kortnija Kardašjana dzīvo Kalabasasā, rajonā, kur apmetusies arī popzvaigzne Britnija Spīrsa.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press