foto: EPA/Scanpix
Dona iekļūšana Eirovīzijā ir bijis nozīmīgs solis luterāņu baznīcas draudzei
Dons 2024. gada Eirovīzijas finālā pārstāvēja Latviju ar dziesmu "Hollow".
Mūzika
2024. gada 14. maijs, 12:32

Dona iekļūšana Eirovīzijā ir bijis nozīmīgs solis luterāņu baznīcas draudzei

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kādreizējais Saldus luterāņu baznīcas mācītājs Normunds Ozoliņš izceļ Donu kā kristīgo mūziķi un uzsver viņa klātbūtnes nozīmīgumu Eirovīzijas konkursā.

Kamēr vēl jūt Eirovīzijas atskaņas, kādreizējais Saldus luterāņu baznīcas mācītājs Normunds Ozoliņš sociālajā tīklā “Facebook” gremdējās atmiņās par laiku, kad Dons nācis pie viņa uz svētdienas skolu. 

“Visu cieņu Donam! Dons, vai īstajā vārdā Artūrs Šingerejs, 90-tajos nāca mūsu draudzes Svētdienas skolā Saldus M. Lutera baznīcā. Viņa ģimene - mamma Ērika un tētis Nikolajs bija mani lielākie atbalstītāji manos visgrūtākajos brīžos. Tad, ka daudzi no manis novērsās, viņi nenovērsās, bet kļuva labākie mani draugi! Visu mūžu ar lielāko prieku atcerēšos Šingerejus !..Tos brīnišķīgos sadraudzības brīžus, ko pavadījām kopā!” rakstīja Normunds Ozoliņš.

Papildus savā ierakstā minējis, ka Dons ir "super talantīgs un atraktīvs", bet izvelētā dziesma Eirovīzijai ir bijusi par “smagu”, nopietnu un nedaudz depresīvu. Neskatoties uz to, Normunds raksta, ka Dona piedalīšanās Eirovīzijā daudz dos mūziķa karjerai. Kā arī tas ir bijis nozīmīgs solis viņa draudzei un rada lepnumu par to.

Dons ir dzimis un audzis Brocēnos un kādu brīdi mācījies arī Druvas vidusskola.