Jenny May dzimšanas dienā sveic dziedātāja Ladybird. FOTO
Jenny May (pa labi) jubilejā sveica arī dziedātāja Ladybird, kas pastāvīgi dzīvo Anglijā.
Slavenības
2015. gada 9. februāris, 04:07

Jenny May dzimšanas dienā sveic dziedātāja Ladybird. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Jenny May, īstajā vārdā Maija Stuģe, ar ballīti atzīmēja savu 31. dzimšanas dienu. Jubilejā viņa saņēma pārsteigumu – torti no Rīga TV 24 raidījuma „Labs ēdiens labiem draugiem" pavāra Valda -, un karaoke koncertu.

Dziedātājai dzimšanas diena bija pirmdienā, bet svinēšana turpinājās vēl arī piektdien. „Pirmdien atnāca viesi ar šampanieti, nosvinējām. Bet arī visa pārējā nedēļa pagāja svinēšanā. Saņēmu neskaitāmi daudz apsveikumu – pat sāku domāt, ko es esmu tik labu izdarījusi?”

Svinēšana beidzās tikai naktī uz sestdienu, kad punkts ballītēm tika pielikts kanāla Rīga TV 24 telpās, kur jaunieši cīnījās par titulu „Latvijas Karaoke TV čempions”, bet Jenny May bija žūrijā.

Mūziķes dzimšanas dienas svinībās bija arī viņas paši tuvākie – vīrs Gatis Babris un meita Sāra. Dziedātāju sveica arī viena no viņas labākajām draudzenēm, savulaik populārā dziedātāja Ladybird. Viņa vairākus gadus dzīvo Anglijā, bet tagad atbraukusi apciemot ģimeni un draugus Latvijā.

Jubilāre portālam Kasjauns.lv dalās sajūtās par savu vecumu: „Kopš 30 gadu vecuma vairāk cenšos izprast sevi. Gribu, lai es būtu labs cilvēks. Vēlos mīlēt ne tikai citus, bet vairāk laika veltīt sev. Un vēl arī atklājums – beidzot esmu iemācījusies priecāties par citu panākumiem. Agrāk domāju tikai par sevi. Tikai trīsdesmit gados šķiet esmu sākusi dzīvot pa īstam.”

Video: Jenny May - “Varu būt”

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, publicitātes foto