Prezidents bīda Rihardu Bērziņu uz Eirovīziju?
Dziedātājs Rihards Bērziņš ar tēvu Andri Bērziņu aizvadītajā vasarā.
Slavenības
2015. gada 10. februāris, 04:30

Prezidents bīda Rihardu Bērziņu uz Eirovīziju?

Jauns.lv

Konkursa “Supernova 2015” pusfinālā iekļuvis arī šovā “Jaunā Talantu fabrika” iepazītais dziedātājs Rihards Bērziņš. Daži uzskata, ka tas noticis, pateicoties puiša ietekmīgajam papucītim.

Rihards Bērziņš bija viens no “Supernova 2015” otrā ceturtdaļfināla dalībniekiem. Gados jaunais puisis izpildīja “Prāta vētras” basģitārista Ingara Viļuma sacerēto dziesmu “Your Eyes”. Lai arī daudzi skatītāji sociālajos tīklos kritizēja Riharda Bērziņa nepārliecinošo uzstāšanos, pārmetot gan vājo dziedājumu, gan viņa savdabīgās, pat haotiskās kustības, un arī skatītāju balsojumā Rihards ne tuvu nebija līderis, tieši viņu žūrija izvirzīja pusfinālam.

Šis žūrijas (“Prāta vētras” mūziķa Kaspara Rogas, dziedātājas Ievas Kerēvicas, Dona, kā arī “MicRec” darboņa Guntara Rača) lēmums dažam no skatītājiem izsauca aizdomas par sazvērestību.

Proti, ir tādi, kas apgalvo, ka Rihardu Bērziņu ceļā uz Eirovīziju lobē viņa ietekmīgais tēvs, kurš esot neviens cits kā Valsts prezidents Andris Bērziņš!

Te nu jāatzīst, ka tā ir pamatīga kļūda. Riharda Bērziņa tēvu patiešām sauc Andris Bērziņš, un patiešām viņš ir Latvijā zināma persona. Taču ne prezidents, ne arī aktieris, ne arī Saeimas deputāts, vai kāds cits no pazīstamajiem Andriem Bērziņiem.

Proti, jaunā dziedātāja Riharda Bērziņa tēvs ir Latvijas Samariešu apvienības direktors Andris Bērziņš, kurš, protams, atbalsta savu dēlu, bet ne jau ietekmē žūrijas lēmumu.

Rihards Bērziņš - “Your Eyes”

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Lita Krone/LETA, “Facebook.com”, “Supernova 2015”