foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
"Absolūti neinteresanta māksliniece": Kurta Kobeina atraitne kritizē vienu no šobrīd populārākajām dziedātājām pasaulē
Dziedātāja un aktrise Kortnija Lova.
Slavenības
2024. gada 22. aprīlis, 06:55

"Absolūti neinteresanta māksliniece": Kurta Kobeina atraitne kritizē vienu no šobrīd populārākajām dziedātājām pasaulē

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova negatīvi izteikusies par vairākām šobrīd pasaulē populārām dziedātājām, bet vissliktākos vārdus veltījusi Teilorei Sviftai.

Kortnija Lova intervijā izdevumam “Evening Standard” skarbi izteikusies par Teilores Sviftas, Lanas Del Rejas un Bejonsas radošo darbību. “Teilore nav svarīga. Viņa, iespējams, ir šī laikmeta Madonna, bet nav interesanta kā māksliniece,” savos uzskatos dalījusies Lova.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

gallery icon

Runājot par Madonnu, dziedātāja un aktrise izteikusies: “Viņa man nepatīk, un es viņai nepatīku. Lai gan man patika filma “Izmisīgi meklējot Sūzanu” (1985) – viņas aktierspēles un Ņujorkas dēļ.” Kortnija Lova arī kritiski izteikusies par Lanu Del Reju: “Viņa man neimponē, kopš izpildīja Džona Denvera dziesmu “Take Me Home Country Roads” [2023. gada decembrī]. Es domāju, ka viņai tiešām ir vērts septiņus gadus ieturēt pauzi karjerā.”

Kritiku no Lovas saņēmusi arī popzvaigzne Bejonsa, kuras albums “Cowboy Carter” pēc tā iznākšanas 29. martā nepamet topu virsotnes. “Man patīk Bejonsas ideja radīt kantri albumu. Tas ir labs koncepts, bet man nepatīk viņas mūzika,” norādījusi aktrise. Interesanti, ka vēl 2021. gada nogalē sarunā ar “Deadline” Lova dēvēja Sviftu par “milzīgu paraugu daudzām jaunām sievietēm”, savukārt Lanu Del Reju pirms aptuveni gada nosauca par “mūzikas ģēniju” un salīdzināja ar savu mirušo vīru Kurtu Kobeinu.

Tomēr šie nav pirmie Kortnijas Lovas skarbie izteikumi. Viņa iepriekš apgalvojusi, ka Breds Pits atrunājis filmas “Cīņas klubs” (1999) režisoru Deividu Finčeru piešķirt viņai Marlas Singeres lomu. Lova uzskata, ka tā Pits gribējis atriebties par to, ka viņa atteikusi Gasam van Santam uzņemt filmu par viņas vīru Kurtu Kobeinu, kurā galveno lomu Breds Pits pats bija gribējis atveidot.