foto: CAMERA PRESS/James Peltekian / Vida Press
Tomam Krūzam esot neiedomājamas prasības savām potenciālajām draudzenēm
Aktieris Toms Krūzs.
Slavenības
2024. gada 17. aprīlis, 13:13

Tomam Krūzam esot neiedomājamas prasības savām potenciālajām draudzenēm

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Holivudas zvaigznei Tomam Krūzam (61) ir “nosacījumu saraksts” savām romantiskajām partnerēm. Pēc aktiera šķiršanās no krievu sabiedrības dāmas Elsinas Khairovas par to pastāstījis kāds informēts avots.

Sarunā ar izdevumu “In Touch Weekly” kāds Holivudas aktierim pietuvināts avots apgalvojis, ka ar Tomu Krūzu ir neiespējami iet uz romantiskiem randiņiem, jo aktierim ir daudz dīvainu prasību pret savu potenciālo partneri. Vārdā nenosauktais paziņa pastāstījis, ka “Neiespējamās misijas” sāgas superzvaigznei “ir  saraksts ar nosacījumiem savām romantiskajām partnerēm”. Avots piebildis: “Viens no tiem ir tāds, ka viņām nedrīkst būt pļāpīgi draugi vai radinieki, kas varētu sazināties ar plašsaziņas līdzekļiem.”

“Viņām ir jābūt atvērtām pievienoties viņa ticībai, laulība ir obligāta, un pastāv arī auguma jautājums, tāpēc viņa partneres apaviem nedrīkst būt pārāk augsti papēži,” piebildis zinātājs. Avots norādījis, ka šīs prasības, iespējams, Krūzam ir kļuvušas par šķērsli piemērotas partneres atrašanai. “Šobrīd viņš varētu būt nepiemērots randiņiem.”

Tikmēr citā publikācijā teikts, ka Toms Krūzs jau ir atradis Khairovas aizstājēju un tā ir viņa protežē no filmas “Top Gun: Maveriks” – 33 gadus vecā aktrise Monika Barbaro. “Toms domā, ka viņa ir satriecoši skaista,” izdevumam “In Touch Weekly” apliecinājis aktierim pietuvinātais avots, piebilstot: “Viņš vēlētos izzināt attiecības ar viņu.”

foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Monika Barbaro.

Ja viss izdosies, tad Krūzam jau ir apkārtējo svētība, jo paziņa atzīmējis, ka “cilvēki, kuri ir līdzās Tomam, uzskata, ka viņi ir perfekti saderīgi.” Pēc tam avots piebildis: “Bet viņš patiesi vēlas, lai viņa gūtu panākumus.” Barbaro jūtoties “glaimota par uzmanību, bet viņa vēlas pierādīt, ka ir pelnījusi šo lomu.”