foto: Publicitātes foto
Bārs & Restorāns STAGE22 sagaida pavasari ar izsmalcinātu
Asian Fusion ēdienkarti
Autortiesības pieder Kempinski viesnīcu tīklam.
Festivāli
2024. gada 10. aprīlis, 10:00

Bārs & Restorāns STAGE22 sagaida pavasari ar izsmalcinātu Asian Fusion ēdienkarti

Reklāmas projekts

Stage22 Bārs & Restorāns, kas atrodas prestižās viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga 8. stāvā, aicina ēdiena entuziastus izbaudīt tā jaunāko inovāciju - aizraujošo "Asian Fusion" ēdienkarti. Šī ir restorāna otrā Asian Fusion ēdienkarte, kur inovatīvas kulinārijas tehnikas apvienojas ar labākajām sastāvdaļām, solot restorāna apmeklētājiem nepārspējamu garšu baudījumu.

Jaunā ēdienkarte piedāvā harmonisku garšu simfoniju ar ne vien papildinātu à la carte sadaļu, piedāvājot, piemēram, sēņu momo, vjetnamiešu vasaras rullīšus un korejiešu liellopa gaļas tartaru, bet restorāna viesiem ir iespēja nobaudīt arī augstākās kvalitātes Austrālijas striploinu un Jaunzēlandes jēra karbonādi, kā arī kārdinošu suši un sašimi taki ēdienkarti, kas lepojas ar izteikti spilgtu garšu buķeti.

Un tas nav viss – Stage22 Bārā & Restorānā pieejama krāsaina bērnu ēdienkarte, kas izstrādāta tā, lai iepriecinātu pat visizvēlīgākos ēdājus, savukārt jaunie, inovatīvie kokteiļi sola uzmundrināt garšas kārpiņas un piešķirt pusdienu piedzīvojumam papildu garšu.

foto: Publicitātes foto
Autortiesības pieder Kempinski viesnīcu tīklam.

Papildus gastronomiskajam piedāvājumam Stage22 Bārs & Restorāns izstaro izsmalcinātas elegances un patiesas sirsnības atmosfēru, kas mijas ar burvīgu panorāmas skatu uz Nacionālās Operas un Baleta parku. Tāpēc pievienojieties un izbaudiet Stage22 Bāra & Restorāna, kas prestižajā World Culinary Awards atzīts par Latvijas labāko viesnīcas restorānu 2023, burvību.

foto: Publicitātes foto
Autortiesības pieder Kempinski viesnīcu tīklam.

Stage22 Bārs & Restorāns pieņem rezervācijas pa tālruni +371 6767 0122 un e-pastu fb.riga@kempinski.com.