foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Latvijā viesojas savulaik tik populārās "Talantu fabrikas" zvaigzne Soho
Soho 2003. gadā pirmajā "Talantu fabrikā".
Slavenības
2024. gada 3. aprīlis, 06:34

Latvijā viesojas savulaik tik populārās "Talantu fabrikas" zvaigzne Soho

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Viena no reiz tik populārā muzikālā šova "Talantu fabrika" spilgtākajām zvaigznēm Soho, īstajā vārdā Inga Puhova, jau daudzus gadus dzīvo ASV, bet šopavasar viņa ieradusies Latvijā, lai apciemotu radus un draugus.

2003. gadā Soho pirmajā "Talantu fabrikā" izcēlās ne tikai ar savu garo augumu, bet arī fantastisko balsi.

Lai arī šovā palika trešā aiz Chilli un Dona, viņa tā arī Latvijā neuzsāka mūziķes karjeru, jo plāni par muzikālo skatuvi neaprobežojās vien ar Latviju. Neilgi pēc "Talantu fabrikas" beigām Inga izlēma studēt Mūziķu institūtā Losandželosā, tāpēc devās uz ASV. Un pieņēma lēmumu palikt Amerikā, savu izvēli pamatojot ar to, ka tur muzikāli viņai esot daudz plašākas iespējas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Soho 2003. gadā pirmajā "Talantu fabrikā".

Par mūziķi Soho Amerikā gan nekļuva. 2019. gadā izskanēja informācija, ka viņa dzīvo Oklahomā un strādā par pārdošanas speciālisti lielā ASV autobūves kompānijā. Kļuva arī zināms, ka Inga, dodoties izbraucienā ar sniega motociklu, cieta avārijā un guva smagu galvas traumu. Turklāt tika sākta līdzekļu vākšanas kampaņa mājaslapā "Go Fund Me", jo Soho ārstēšanai un rehabilitācijai bija vajadzīgi līdzekļi. Par laimi, Ingai izdevās atlabt no traumas un atgūt veselību. Tagad viņa dzīvo Mičiganas štatā un strādā farmācijas nozarē, bet nupat, kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", ieradusies Latvijā, lai izbaudītu pavasari dzimtenē un satiktos ar sen neredzētiem draugiem.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Par to, ka Soho ieradusies Latvijā, savā "Instagram" profilā izziņoja Rūta Reinika-Preisa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!