foto: Mārtiņš Ziders
Reperis ansis iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni, bet viņas vārdu neatklāj
Reperis ar savu pavadoni.
Slavenības
2024. gada 4. aprīlis, 06:51

Reperis ansis iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni, bet viņas vārdu neatklāj

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārais hiphopa mūziķis ansis pirms divarpus gadiem izšķīrās no savas sievas Līvas Liepas, un tagad viņam pasākumos pie sāniem ir cita meitene.

Četrus gadus ansis bija precēts vīrs. Ar Līvu viņu saveda kopā mīlestība pret hiphopu - abi sapazinās šīs kultūras mīļotāju tusiņos. Ar laiku viņi satuvinājās, līdz apprecējās, turklāt Līva kļuva arī par anša menedžeri. Taču kovidpandēmijas laiks tik ļoti ietekmēja pāra attiecības, ka viņi izšķīrās; šķiršanās notika cieņpilni, viņi palika par draugiem un kā vienota komanda, jo Līva joprojām ir mūziķa menedžere.

Reperis ansis ar sievu "Zelta mikrofons 2019" ceremonijā

Reperis ansis, īstajā vārdā Ansis Kolmanis un viņa sieva Līva Kolmane 2019. gada 12. februārī "Zelta mikrofona" balvu pasneigšanas ceremonijā.

gallery icon

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", nesen repera Gustavo grāmatas prezentācijā 36 gadus vecais ansis ieradās kopā ar kādu meiteni. Mūziķis ar savu pavadoni visu vakaru pārsvarā pavadīja blakus viens otram. Vai reperim ir jaunas attiecības? To gan viņš atteicās komentēt, neatklājot arī pavadones vārdu, jo ansis publiski runā tikai par savu radošo darbību, nevis privāto dzīvi.

foto: Mārtiņš Ziders
Neraugoties uz repera noslēpumainību, nevajadzēja ne trīs minūtes pētnieciskās žurnālistikas, lai atklātu, kas ir viņa jaunā pavadone. Meitene ir Loreta Mackeviča.

Repera Gustavo autobiogrāfijas atklāšanas svētki

2024. gada 28. februārī Rīgā, mākslas centrā "Zuzeum" reperis Gustavo prezentēja savu autobiogrāfiju "Beidzot! – dziesmu teksti un starpgadījumi".

gallery icon