foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Pašmāju šovbiznesa skaistule Beta Beidz Brazīlijā uzdzīvo “ar pieciem vīriešiem”
Kas tā būtu par viesošanos Brazīlijā, ja netiktu pie slavenā Latvijas brazīļa, digitālā satura veidotāja un šovu dalībnieka Felipes Gabriela Ksavjēra (pa labi)?
Slavenības
2024. gada 22. marts, 06:51

Pašmāju šovbiznesa skaistule Beta Beidz Brazīlijā uzdzīvo “ar pieciem vīriešiem”

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Digitālā satura veidotāja, radio un televīzijas personība Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa) devusies pasaules apceļošanas tūrē, un viena no pirmajām pieturas vietām bija Brazīlija. Te latviešu daiļava piedalījās arī filmēšanā un ļāvās piedzīvojumam, ko ikviens varēs vērot rudenī kādā no platformas "Go3" projektiem.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", savā "Instagram" kanālā Beta Beidz par savu pasaules apceļošanas tūri vēsta: “Brazīlija bija fckin crazy!! Bijām tur 16 dienas un uzfilmējām dokumentālo materiālu par karnevālu, ballītēm, prostitūciju, noziedzību, nabadzību, bagātību un sportu. Pagaidām mazliet satraukums, jo nav ne jausmas, kuras pāris stundas visa lielā materiāla tiks epizodēs, bet tas arī nav uz manu atbildību.

Izrādās, ka Brazīlijā ēd nevis tikai augļus, kā es gaidīju, bet gan ļoti daudz cukura, miltu un gaļas (kas man atkrīt) (Beta Beidz gaļu neēd jau desmit gadus. – red. piez.). Pietam es ikdienā nelietoju alkoholu, bet tur nācās, tas pats ar stresu. Momentāli uzblīdu. Bet tas nekas, šeit, Losandželosā, es izmantoju visas health un fitness iespējas, kuras slaveno un bagāto zeme piedāvā."

Ļoti interesanti bija dzīvot ar pieciem vīriešiem, brīžiem tempu un viedokļu atšķirības konkrēti nesa ārā pauri.

Jau tālāk digitālā satura veidotājas piedzīvojumu ceļš ir vedis uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Par redzēto viņa savā Instagram kanālā raksta: “Runājot par Ameriku. Šeit ierados viena ar mērķi uzfilmēt 'MADE IT" ar Ellu, networkot, taisīt smukas bildītes un meditēt par nākotni. Līdz šim ir ļoti forši. Losandželosā esmu bijusi vienu reizi pirms sešiem gadiem, ar to pietika, lai saprastu, kur neiet, lai izvairītos no bīstamām situācijām un saprastu to, ka VAJAG mašīnu. Šoreiz ir mierīga burāšana un dikti daudz iedvesmas. Ja tev nepieciešams iedrošinājums Amerikai, tad uztver šo par zaļo gaismu. Tik daudz, cik Latvijā pēdējos gados esmu dzirdējusi par to, ka šeit būs tikai grūtības, aplauzieni un nedrošība, tikpat šeit pāris dienās esmu dzirdējusi, ka visiem viss izdodas, vajag tikai iziet uz īstās ielas un smaidīt. Tā, lūk!”