TV
2024. gada 19. marts, 11:33

Uģis Kuģis sievai apsola automašīnu, ja Linda tiks pie vadītāja apliecības

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Raidījuma "Ģimene burkā" dalībnieki Kuģi no "vēlmju burkas" izvelk jaunu uzdevumu - Lindai ir laiks iegūt autovadītājas apliecību!

Šo izaicinājumu ir ierosinājis Uģis. Lai motivētu Lindu, viņš apsola sievai tiesību nolikšanas dienā uzdāvināt jaunu auto. Sieviete neslēpj, ka sapņo par "Ferrari", bet derēs jebkāds jauns un glauns auto.

Pieņemot lēmumu par Lindas mācību uzsākšanu autoskolā, Uģis svinīgi nodod sievai savas vecās ceļu satiksmes noteikumu grāmatas: “Skolniece, tu tiec svētīta! Šīs grāmatas tagad dienu un nakti jāpēta! Un tavs labākais draugs būs atbilžu lapa.” Tāpat Uģis ar sievu dalās kādā ieteikumā, kas viņam savulaik palīdzējis: “Ja tev liekas, ka neko nesaproti, paņem to grāmatu virs galvas un iekrati visas zināšanas sevī!”

Lai pārbaudītu Lindas sagatavotību, Uģis izaicina sievu pamēģināt nolikt CSDD tiešsaistes testu. Par pārsteigumu, Linda atbild pareizi uz divām trešdaļām jautājumu! Tas Uģim liek domāt, ka sievai nebūs nekādu problēmu ar autovadītāja apliecības iegūšanu: “Nu, gaidi - vai nu būs sarūsējis golfs, vai nu jaunais "Porsche Cayenne"!"