TV
2024. gada 17. marts, 06:06

Pašmāju šovā "Mīlas nometne" Ivars un Antra negaidīti Gruzijā apprecas

Jauns.lv

Attiecību šova "Mīlas nometne" dalībnieki Ivars un Antra ir pāris, kurš bauda dzīvi nelielā lauku pilsētiņā. Paši atzīst, ka ir mazliet traki un, pārbaudot sevi, labprāt izmēģina visu jauno.

Attiecībās jau pavadīti astoņi gadi, taču noformēt attiecības oficiāli vēl pārim nebija izdevies. Viņu sapnis bija apprecēties Gruzijā, un, kā izrādās, - sapņi piepildās!

Ivars un Antra, citiem šova dalībniekiem nezinot, ir nupat salaulājušies. Nometnē palikušie pāri dodas uz Gruzijas mīlestības pilsētu Signagi, kur viens otram dod mīlestības solījumu. Liels ir viņu pārsteigums, kad pilsētas galvenajā laukumā piebrauc kempinga saimnieka auto, no kura izkāpj tikko kā precējušies Antra un Ivars!

Šova dalībnieku jūtas ir dalītas – valda liels prieks, bet tajā pat laikā izskan arī tādi izsaukumi, kā “Jūs mūs apčakarējāt!”, “Kā jūs tā varējāt?”, “Reāli lopi!”. Dalībnieki neslēpj vilšanos, ka nav bijuši aicināti uz ceremoniju, taču nekas vēl nebeidzas – visi dodas uz ballīti svinēt Antras un Ivara mīlestību!

Skaties šovu "Mīlas nometne" kanālā "360TV" piektdienās pulksten 20.50, bet to, kas palicis aizkadrā, lūko "Mīlas nometne. Tuvplānā", kas skatāms "Tet TV+".