foto: https://www.instagram.com/maxgalkinru/
Maksims Galkins ar zīmīgu foto sveic "foršās meitenes" 8. martā
Slavenības
2024. gada 8. marts, 15:54

Maksims Galkins ar zīmīgu foto sveic "foršās meitenes" 8. martā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ar sirsnīgi ģimenisku foto 8. martā sociālajos tīklos šogad sveic dziedātājs un komiķis Maksims Galkins.

"Mēs ar Gariku sveicam svētkos savas meitenes un arī visas citas foršās meitenes, kuras šo lasa," "Instagram" tīklā raksta Galkins, savā un 10 gadu vecā dēla Garija vārdā suminot ģimenes sievietes - Allu Pugačovu un Garija dvīņumāsu Ļizu. 

Sveicienam pievienots arī vasarīgi draisks foto, kurš tapis, pēc visa spriežot, 2017. gadā Jūrmalā. Attēlā redzama Alla Pugačova piegulošos šortos un tolaik vēl mazā Ļiza kleitiņā ar dzeltenu svārku daļu un dzeltenu, pušķī sasietu matu lenti. Galkinu ģimenes dāmām ir arī saskaņoti apģērbi - meitas džinsa jaciņa pieskaņota mammas džinsa šortiem un vestei. Abu tērpi ir ieturēti zili dzeltenos toņos.

Maksima un Garija sveicienam pievienojas arī tūkstošiem atbalstītāju, sveicot 8. martā šovbiznesa karalieni Allu Pugačovu un sakot paldies par pāra atbalstu Ukrainai.

Pats Maksims Galkins šodien atrodas pavisam netālu no Latvijas - viņš ir Lietuvas pilsētā Šauļos, kur viņam 8. marta vakarā paredzēts koncerts. Vakar Galkins uzstājās Kauņā, pirms tam viņam bija divi koncerti Viļņā.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon