foto: ekrānuzņēmums no video
Pamatīga jezga soctīklos - Andris Kivičs dusmās par parodiju necenzētiem vārdiem izlamā Baibu Sipenieci
Mārtiņš Spuris vai Andris Kivičs? Tiešām grūti atšķirt...
Trakā pasaule
2024. gada 5. marts, 14:33

Pamatīga jezga soctīklos - Andris Kivičs dusmās par parodiju necenzētiem vārdiem izlamā Baibu Sipenieci

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krietnu jezgu soctīklos sacēlusi TV3 raidījumā "Nu, nopietni" atrādīta parodija, kurā tiek attēlots skandalozais muzikants Andris Kivičs. Viņš, daudz nedomājot, un, šķiet, arī parodijas vārdos neklausoties, sev ierastā veidā, izteicienos izvēloties tos prastākos, meties ķengāt visus iesaistītos, un īpaši skarbi ticis vienai no raidījuma vadītājām Baibai Sipeniecei-Gavarei.

Šonedēļ izskanējušā raidījuma beigās skatītājus nesagatavotus pārsteidza parodija par grupas "Z-Scars" dziesmu "Tu tuvojies sev". Tika attēlots Andris Kivičs, mainīti dziesmas vārdi, un gala rezultāts bija šāds:

Video fragments nonāca arī Kiviča ģimenes redzeslokā, turklāt šķiet, ka abi ir pārklausījušies, vārda "ministrs" vietā izdzirdot "miris", lai gan video skaidri redzams arī teksts subtitros. Ar lasīšanu Kiviči acīmredzot neaizraujas, tāpēc ātri vien sākās gānīšanās, kurā netrūka lamuvārdu un rupjību.

Visā lielākoties vainota tika TV un radio dīva Baiba Sipeniece-Gavara, kas tad nu saņēma tādu ļaunuma devu, kādu neviens nekad nevienam īsti nevēlētu.

Kamēr Andris lamāja raidījuma veidotājus TV3 un Sipenieci, viņa sieva Liene ķērās pie ne mazāk radikālām metodēm, apspriežot pat versiju, ka varētu visus nošaut, bet sākumā ar visiem tiesāsies.

Gāja laiks, Kiviči laikam saprata, ka "ministrs" un "miris" tomēr nav viens un tas pats vārds, un daļa no abu beidzamajiem soctīklu ierakstiem vairs pieejami nav.

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon