Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Dons

Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, Latviju pārstāvēs Dons, kas sestdienas vakarā uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā "Supernova 2024". Dons ...

gallery icon
Trakā pasaule
2024. gada 28. februāris, 15:33

Neparasta gatavošanās Eirovīzijai - Dons testē, vai uz kailās galvas labāk spīd olīveļļa vai sviests

Jauns.lv

"Dona "Hollow" skan lieliski, bet šī dziesma skanētu vēl labāk, ja pamatīgi tiktu ieeļļota Dona galva," tā uzskata digitālā satura veidotājs Roberts Silavs.

9. maijā ar dziesmu "Hollow" Eirovīzijas pusfinālā Eiropu saviļņot mēģinās mūsu cerība Dons.

Ar vairākiem priekšlikumiem, kā uzlabot Dona priekšnesumu, klajā nācis jokdaris Roberts Silavs. Vispirms viņa ieteikums bija šāds  - Donam jāiznāk parūkā ar lokainiem, gariem princešu matiem, tad to blondo parūku norauj, un zem tās slēpjas Elvisa Preslija stila mati, un tad jau zem tās atklājas Dona īstā frizūra.

Bet ar to viss nebeidzas! Dona galva esot jāieeļļo, lai Eirovīzijas starmešu gaismās tā apspīdētu visus klātesošos un apžilbinātu skatītājus visā Eiropā. Un Dons, izskatās, ir piekritis pamēģināt vismaz saprast, ar ko jāieziež galva, lai tā labāk spīdētu. Tā nu Roberts pusi Dona galvas ieziež ar sviestu, pusi - ar olīveļļu. Kura puse spīd labāk, spried pats!