foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - moderns flirts un īstas turku kaislības
Kadrs no seriāla "Liktenīgā vēstule".
TV
2024. gada 27. februāris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - moderns flirts un īstas turku kaislības

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālus "Liktenīgā vēstule" un "Neparastie aizdomās turamie", kā arī drāmu "Kaķu mīlis".

Īstas turku kaislības

Kas notiek, kad atklājas pagātnes notikumi un izvēles, kuras pieņemtas emociju virpuļos? Nodevība, pagātnes rēgi un aizliegtā mīlestība – tas viss turku seriālā "Liktenīgā vēstule".

Koķetā, naivā un skaistā meitene Alanura jaunības gados karjeras vietā izvēlas mīlestību, un tas rada saspringtu situāciju ģimenē. Viņas tēvs ir kategoriski pret jūtu maģiju un vairākkārt cenšas izšķirt meitu no mīļotā Zijas. Taču negaidīti viņas liktenīgā mīlestība viņu pamet, atstājot atvadu vēstuli. Vai tiešām mūžīgā mīlestība bija tikai spēle un izlikšanās? Meitenes sirds ir salauzta neskaitāmos gabaliņos, un viņa nolemj, ka vairs nekad nevienu tā nemīlēs. Apglabājot savu sirdi un sapņus, viņa piekrīt tēva gribai un apprecas ar izvēlētu vīru. Vairākus gadus vēlāk, kad abi mīlnieki ir izveidojuši savas ģimenes, viņu bērni satiekas un iemīlas viens otrā.

Aizdomās tiek turēti visi!

"Neparastie aizdomās turamie" ir stāsts par vairāku miljonu dolāru vērtas kaklarotas zādzību un sievietēm no dažādiem sabiedrības slāņiem, kuras apvienojas, lai panāktu taisnīgumu.

Zādzības izmeklēšana atklāj slēptas sāncensības, ēnas biznesa darījumos un noslēpumus. Aizdomās tiek turēti visi!

Austrāliešu četru sēriju komēdijdrāmu "Neparastie aizdomās turamie" ("The Unusual Suspects") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā.

Modernais flirts

Drāma "Kaķu mīlis" ir skarbs vēstījums par dzimumu dalījumu, ķepurošanos cauri modernās randiņošanas staignājam un to, kādas bīstamas īpašības mēs mēdzam piedēvēt cilvēkiem otrpus mūsu telefoniem.

Koledžas studente Margo piestrādā nelielā kinoteātrī, kur iepazīstas ar biežu tā apmeklētāju, par sevi vecāko Robertu. Pāri letei aizsāktais flirts pārtop nepārtrauktā čatošanā. Kad abi nonāk līdz randiņam, Margo atklāj, ka dzīvē satiktais Roberts itin nemaz neatbilst tam Robertam, ar kuru viņa flirtējusi īsziņās.

Trilleri "Kaķu mīlis" ("Cat Person") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Tēmas