Kino
2024. gada 22. februāris, 17:40

VIDEO: Markus Riva dalās pieredzē par filmēšanos erotiskās ainās

Jauns.lv

Mūziķis Markus Riva viesojas raidījumā "Kad viņas satiekas". Sarunas laikā viņš dalās pieredzē par filmēšanos erotiska rakstura ainās.

Markus Riva stāsta, ka pērn sācis filmēties latviešu seriālos - viens bijis “Produkts”, bet otrs “Ekstāze”, kurā vienu minūti un četrdesmit sekundes bijis puspliks fotostudijā. “Ja Džilindžers zvana, ir jāpaceļ un jāpiekrīt jebkurai lomai,” par dalību pikantajā darbā “Ekstāze” izsakās Riva.

Dž. Dž. Džilindžera romantiskās spēlfilmas “Ekstāze” pirmizrāde

Dž. Dž. Džilindžera romantiskās spēlfilmas “Ekstāze” pirmizrāde

gallery icon

Izrādās, ka mūziķis filmējies arī kādā šausmu filmā, kurā viņš tiekot nogalināts. Šīs filmas ietvaros viņam piedāvāta arī seksa aina, kurai esot piekritis. “Mēs kādas trīs stundas to filmējām. Man sāpēja rokas, bija noberzti ceļi, tas nebija viegli!” stāsta Markus Riva. Viņš atklāj - ja sekss ir daļa no mākslas filmas scenārija, viņam nav nekādu pretenziju pret šādām ainām. Pieaugušo filmā gan nefilmētos.

“Ir jāsaprot, ka tas ir kino produkts. Mēs ar režisoru un aktrisi izrunājām visu savā starpā - kādas kuram ir robežas, cik tālu katrs ir gatavs iet. Uzskatu, ka dzīvē jāpieņem visi izaicinājumi, citādāk nekad nezināsi, kā tas ir. Tagad zinu, ka tas ir fiziski grūti un ir pielīdzināms kārtīgam treniņam. Esmu lasījis arī citu aktieru viedokļus par šādām ainām, visi ir teikuši, ka tas nav viegli un ka uzbudināties šajās situācijās nevar,” rezumē Markus Riva.