TV
2024. gada 21. februāris, 17:33

Uģa Kuģa dēlam bēdas - Tamals karatē pulciņā apsmiets

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" dalībnieku Kuģu vecākais dēls Tamals, apmeklējot karatē pulciņu, nokļuvis nepatīkamā incidentā - aplējies ar ūdeni, un bērni puiku apsmējuši par to, ka viņš apčurājies. Linda ar Uģi, saprotot bērna sāpi un traumu, nolēmuši nekavējoties šo problēmu risināt.

Krišnaītu ģimene Kuģi bērnus audzina vēdiskā filozofijā. Lai arī Linda un Uģis cenšas turēties pretī mūsdienīgajai pasaulei, audzinot dēlu mājās un speciālā krišnaītu mājdārziņā, abi tomēr nolemj dēlam piedāvāt apmeklēt tradicionālus pulciņus.

Kā noskaidrojas, Tamals karatē pulciņā piedzīvojis nepatīkamu atgadījumu. Sporta somā esošais sporta tērps kļuvis mitrs, uz tā uzlijis ūdens. Linda iedrošina tērpu vilkt tik un tā – izžūs. Kā izrādās, citi pulciņa bērni nodomājuši, ka Tamals ir apčurājies, tāpēc par viņu ir smējušies.

foto: Ekrānuzņēmums
Tamals atklāj, ka kļuvis patiesi dusmīgs par vienaudžu rīcību un vairs nevēlas apmeklēt pulciņu.

Tamals atklāj, ka kļuvis patiesi dusmīgs par vienaudžu rīcību un vairs nevēlas apmeklēt pulciņu. Bērns ir gatavs pārdarītājiem atriebties, saslapinot arī viņu sporta tērpus, bet Uģis aicina dēlu būt prātīgam, sakot, ka tā darīt nav labi.

Kā Kuģi rīkosies, lai palīdzētu dēlam tikt pāri emocionālajam pārdzīvojumam? Vai Tamals arī turpmāk ārpus krišnaītu burbuļa sastapsies ar problēmām vienaudžu vidū? Skatieties šovā "Ģimene burkā" kanālā "360 TV".