Slavenības
2024. gada 20. februāris, 13:33

VIDEO: Liene Šomase atklāti par dzīves zemāko punktu, kad apsvērusi pat pašnāvību

Jauns.lv

2016. gadā Latviju pāršalca ziņa par dziedātājas Lienes Šomases izteikumiem kādā koncertā Daugavpilī. Liene nekautrējās lietot necenzētu leksiku, tas tika iemūžināts arī video un noplūdināts sociālajos tīklos. Sabiedrība bija manāmi šokēta par mākslinieces ieteikumiem.

Nu Šomase raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāj, ka tas laiks viņas dzīvē ir bijis tik emocionāli smags, ka pat apsvērusi domu doties uz veikalu pēc striķa. “Mani noturēja tikai un vienīgi meita un mana bērnu un jauniešu radošā studija. Viņi bija vienīgie, kas man deva spēku un enerģiju celties un darīt,” atklāta ir Liene Šomase.

foto: ekrānuzņēmums no video
Liene Šomase.

Sieviete pauž, ka tajā laikā ir apzināti pazudusi no publiskās telpas un tas viņai ļoti palīdzējis. Māksliniece gan neslēpj, ka cilvēki joprojām atceras šo gadījumu un mēdz to pieminēt gan sociālajos tīklos, gan pasākumos. “Vēl nesen kādā pasākumā dzirdēju cilvēkus sačukstamies: “Re, kur tā trakā.” Es viņiem saku: “Gribat trako? Būs!” Es esmu ļoti laba aktrise un esmu iemācījusies spoguļot cilvēkus. Kādi jūs būsiet pret mani, tāda būšu pret jums,” rezumē Liene Šomase.

Liene Šomase amzierējas ar Dāvidu

Kad 2016. gada vasaras nogalē modes mākslinieks Dāvids satikās ar dziedātāju Lieni Šomasi, abi sarīkoja mazliet jestru fotosesiju.

gallery icon