Slavenības
2024. gada 15. februāris, 00:49

FOTO, VIDEO: krāšņi aizvadīta aktiera Ģirta Ķestera 60 gadu jubileja

Jauns.lv

Valentīndienā, 14. februārī, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris krāšņi atzīmējis savu 60. dzimšanas dienu, kurai par godu kāpa uz skatuves izrādē "Vīrietis, kurš gaida...", kas šajā pavasarī tiks izrādīta daudzviet Latvijā.

Aktieris "Jauns.lv" norāda, ka no "novecošanās nebaidās, jo visu vajagot pieņemt kā esošu".

"Manuprāt, nekas nav skaistāks pasaulē kā piedzimt un novecot," vēsta Ķesteris.

Ģirta Ķestera 60 gadu jubilejas svinības

Valentīndienā, 14. februārī, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris atzīmējis savu 60. dzimšanas dienu, kurai par godu iestudēta izrāde "Vīrietis, kurš ...

gallery icon

Savā apaļajā jubilejā aktieris kāpa uz Siguldas skatuves, lai uzsvestu izrādi "Vīrietis, kurš gaida..." Viņš uzsver, ka jubilejas faktam nav vēlējies pievērst uzmanību, bet vienīgais ko šajā dienā gribējis - lai cilvēki nāk uz izrādi.

"Man ir uzdāvināta iespēja savā jubilejā aizslēpties aiz izrādes. Varbūt esmu ciniskāks attieksmē pret sevi kļuvis. Tāda “daudz baltu dieniņu” pompozitāte nav obligāta. Man svarīgi, lai tas ir ne tikai Ķesteris, bet svētki cilvēkiem," pirms kāpšanas uz skatuve skaidroja aktieris.

Uz jautājumiem par to, kādi ir viņa nākotnes plāni, aktieris atbild izvairīgi:

"Pēc 20 gadiem es varbūt vienkārši makšķerēšu. Ko es varu zināt, kas var notikt šajā pasaulē. Kā mans skolotājs un ļoti tuvs draugs Miša Gruzdovs – skumji, ka viņa vairs nav mūsu vidū – ir teicis: plāns – tarakāns."