foto: AFP/Scanpix
Negribot uzdāvina vecākiem atpūtu LGBT viesnīcā
Vecākus gaida jautrība!
Trakā pasaule
2024. gada 9. februāris, 05:19

Negribot uzdāvina vecākiem atpūtu LGBT viesnīcā

Jauns.lv

“Facebook” grupā “Ceļo bez bēdu” kāds anonīms lietotājs ir neziņā un lūdz padomu. “Vecākiem uzdāvināju pēdējā brīža ceļojumu uz Grankanārijas viesnīcu Axelbeach Maspalomas Apartments (adults only), izrādās, ka tā ir LGBTQ (homoseksuāļu) viesnīca. Mainīt vairs neko nevaru. Atļauj arī heteroseksuāļus, bet pa lielam tur uzturās tikai homoseksuāli cilvēki… Vai kādam ir bijusi pieredze ar šādām viesnīcām? Vai vecāki tur nejutīsies neiederīgi?” raksta apmulsušais dāvinātājs.

Mamma uztraucoties, ka viņa pie baseina būs kopā ar vīriešiem stringos, tētis neko nezinot.

Komentētāji reaģē dažādi. Aija raksta: “Žēl par situāciju, bet šis uzlaboja manu dienu. Paldies.” Silvija secina: “Gandrīz anekdote. Bet nu es arī negribētu tādā viesnīcā nakšņot. Man arī, starp citu, vēl ir kaut kādas cilvēktiesības.” Uz to viņa saņem ieteikumu: “Atvērtāku prātu vajag, citādi tiešām labāk sēdiet mājās ar aizvērtiem aizkariem.”

Jeļena joko: “Varēja būt sliktāk, tur vēl ir nūdistu viesnīcas. Tā ka baudiet atpūtu un viss.” Guna piebalso: “Izskatās, ka vecīšiem būs jauni piedzīvojumi, par kuriem mazbērniem gluži nevarēs stāstīt.”

Inese raksta, ka viņas paziņām tā gadījies, nekas traks, kā vecāki tur jutīsies, atkarīgs no viņu skata uz dzīvi – Grankanārijā ielās ir daudz tādu pāru.

Turpretim Egita uzskata: “100% jutiisies neiederīgi, viņi tur nu atļaujas tā, ka ļoti… Arī publiskās vietās.” Jana zina teikt, ka Maspaloma ir pasaulē vispopulārākā homoseksuāļu pulcēšanās vieta. Viņa tur nakšņojusi trīs naktis, jutusies jocīgi, kaut arī neesot nekādu aizspriedumu. “Es noteikti censtos kaut kā samainīt dzīvošanas vietu uz citu pilsētu,” iesaka Jana. 

Solvita piekrīt: “Maspaloma un Ingles ir pārpildīta ar homoseksuāļiem. Pat ja vecāki dzīvotu citā viesnīcā uz ielas bieži redzētu viņus. Tāpat bāros. Un tas ir normāli. Tie cilvēki dzīvo savu dzīvi, nevienam neko neuzspiež. Man tas netraucē. Un uzmanību nepievēršu. Nesen biju tur un, šķiet, tai viesnīcai gāju garām."