foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aigars Krēsla vakaru pavada ar trim dāmām
Mūziķis Aigars Krēsla ar mīļoto sievieti Aiju un viņas meitām Dailes teātrī.
Slavenības
2024. gada 4. februāris, 06:15

Aigars Krēsla vakaru pavada ar trim dāmām

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Grupas "Jumprava" mūziķis Aigars Krēsla iziet sabiedrībā gan ar mīļoto sievieti dizaineri Aiju Raibu, gan viņas meitām Miu un Emmu.

Ar interjera dizaineri Aiju Raibu mūziķis Aigars Krēsla ir kopā jau aptuveni pusotru gadu. Pirmoreiz sabiedrībā pāris izgāja 2022. gada izskaņā, kad kopā apmeklēja Aigara grupas biedra un drauga Aigara Graubas vadībā tapušās filmas "Circenīša Ziemassvētki" pirmizrādi. Ja tolaik Aigaram un Aijai bija vēl tikai tāds randiņu sākumposms, tad nu attiecības iegājušas jaunā līmenī. Viņi gan pabijuši ceļojumos uz siltajām zemēm, gan manīti, iegādājoties mājokļa mēbeles.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Aigaram izveidojušās arī siltas un draudzīgas attiecības ar Aijas meitām, un nesen visi četratā Dailes teātrī bija ieradušies noskatīties komēdijas "Pīters Pens saiet sviestā" jaunuzvedumu.

Cilvēki pulcējas uz "Pīters Pens sagājis sviestā" pirmizrādi Dailes teātrī

Piektdien, 19. janvārī, sabiedrībā plaši un ne tik ļoti atpazīstami cilvēki devas uz Dailes teātri, lai vērtētu teātra jaunās izrādes ...

gallery icon

“Šovakar manas pavadones ir Aija, Mia un Emma,” ar dāmām iepazīstināja Krēsla, sakot, ka šai negācijām un grūtuma piesātinātajā laikā sapratis, ka smiekli un prieks ir efektīvākais veids, kā nezaudēt dzīvotprieku. “Manuprāt, cilvēkiem vajag atslābināties, pietiek nervozēt,” žurnālam "Kas Jauns" sacīja Aigars Krēsla, kas aizvien intensīvi koncertē kopā ar grupu "Jumprava".

"Jumpravas" 35.gadadienai veltītais koncerts "Arēnā Rīga"

28.novembrī notika grupas "Jumprava" 35.gadadienai veltīts koncerts "XO", atzīmējot grupas "kvalitatīvo brieduma pakāpi".

gallery icon

Šogad "Jumpravai" aprit dibināšanas 40. gadadiena, un ar publikas iemīļotākajām dziesmām grupa savus dažāda gadagājuma fanus vasaras izskaņā priecēs līdz šim grandiozākajā koncertā "Jumprava XL". Tas norisināsies 31. jūlijā "Daugavas" stadionā.