Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

Katrīne Vasiļevska apgalvo, ka Kaspars Saulietis vispār nemaksājot alimentus

Jauns.lv

Raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas TV personība un digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska. Viņa savulaik piedzīvojusi nepatīkamu šķiršanos ar meitu tēvu Kasparu Saulieti. Kā izrādās - atvases tēvu ne tikai praktiski nesatiek, bet arī nesaņemot no viņa nekādu finansiālu palīdzību.

Katrīne Vasiļevska apgalvo, ka Kaspars Saulietis v...

Katrīne Vasiļevska pirms četriem gadiem šķīra laulību ar hokejistu Kasparu Saulieti. Abiem ir divas meitas, taču tēvs par alimentu maksāšanu neiespringst.

Hokejists Kaspars Saulietis ar ģimeni Turcijas kūrortā

Latvijas izlases hokejists Kaspars Saulietis ar ģimeni – sievu Katrīni un bērniem – 2016. gada vasarā devās uz Turciju, lai ...

“Man nav ne reizi bijuši alimenti. Nē, nu pirmajā mēnesī viņš kaut ko iedeva, bet tas arī ir viss. Tas bija pirms četriem gadiem," saka Katrīne un atzīst - lielākā kļūda šķiršanās laikā bijusi jurista neesamība un papīru nesakārtošana līdz galam.

“Ja gadās šķiršanās, tad tikai pie jurista. Pilnīgi visi punkti jāatrunā, visas tikšanās, kad ņems, ko darīs, jo nestrādā tas - sarunāsim, kad satiksimies. Kaspars pagājušajā gadā meitenes ir redzējis trīs reizes," bilst viņa, sakot - pirmajā pusgadā pēc šķiršanās palīdzējusi apmaksāt dzīvokli, kurā Kaspars mitinājās.

Izrādās arī, ka abu attiecību konfliktos tikusi iejaukta policija, bet par to Katrīne runā izvairīgi.

Katrīnes Saulietes gaitas skaistumkonkursā