Slavenības
2024. gada 31. janvāris, 05:59

Dons "Muzikālās bankas" uzvarētāja balvu vedīs mammai

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadīto sestdien ar krāšņu finālšovu Daugavpils olimpiskajā centrā noslēdzās "Latvijas Radio 2" aptauja "Muzikālā banka 2023". Jau pirms fināla mūzikas mīļotāji komentēja, ka Dona dziesma "Lauzto šķēpu karaļvalsts" ir spilgta uzvarētājdziesma. Prognozes piepildījās!

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" tūlīt pēc uzvaras Dons teic, ka saņemto balvu noteikti vedīs pie mammas uz Saldu, kur glabājas arī citas balvas.

"Muzikālajā bankā" viņš uzvaras laurus plūc jau piekto reizi. Par dziesmu, ar ko uzvarējis aptaujā, mūziķis izsakās, ka "Lauzto šķēpu karaļvalsts" ir viņam tuvs un intīms stāsts, ar kuru nelabprāt vēlas dalīties: “Ir dziesmas, kuru stāstus es komentēju, bet šo vēlos paturēt sevī. Visas kārtis nevaru nolikt uz galda.” Pēc uzstāšanās Donu aizskatuvē pacietīgi gaidīja arī viņa fane Annija, kurai mūziķis veltīja sirsnīgu ierakstu uz īpaši sagatavotām lapām, kam otrā pusē notis.

"Muzikālās bankas 2023" apbalvošanas ceremonija

Par Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023" uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu "Lauzto šķēpu ...

gallery icon

Uz "Muzikālās bankas" ceremoniju Donu nepavadīja ne mīļotā draudzene, ne citi tuvākie cilvēki. “Esmu viens atbraucis,” viņš nosaka. Uz mirkli ieskrējis afterpārtijā, ne ēdis, ne dzēris īsā pateicības runā viņš darīja zināmu, ka dodas gulēt.

2024. gads Donam sācies veiksmīgi. Šo sestdien viņš arī konkursā "Supernova" sāks cīņu ar kolēģiem par iespēju Latviju pārstāvēt Eirovīzijā. “Šis gads ir liels izaicinājums. Priekšā ir "Supernova", un, ja paveiksies, tad pārstāvēšu Latviju. Vai nu sev, vai tam, kas pārstāvēs Latviju, es novēlu atvest Eirovīziju šeit atpakaļ uz Rīgu.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!