"Afterparty" pasākums pēc "Muzikālās bankas" ceremonijas

Pēc Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023", kur par uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 28. janvāris, 11:35

FOTO: kā ļaudis izklaidējās "Muzikālās bankas" aizkulišu ballītē

Jauns.lv

Pēc Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023", kur par uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu "Lauzto šķēpu karaļvalsts", sanākušie izklaidējās "Afterparty" pasākumā.

Jau vēstīts, ka par Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023" uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu "Lauzto šķēpu karaļvalsts".

Dons ar šīs dziesmas anglisko versiju "Hollow" sacentīsies Latvijas Televīzijas rīkotajā atlasē "Supernova" par iespējām Latviju pārstāvēt Eirovīzijas dziesmu konkursā.

"Muzikālajā bankā" otrie palika grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Mēs turpināmies", bet par trešo populārāko kļuva Antras Stafeckas un Ivo Grīsniņa-Grīļa izpildītā dziesma "Dzīparos".

Šogad "Muzikālās bankas" finālšova uzvarētāja noteikšana bija atstāta tikai klausītāju un skatītāju ziņā. Daugavpilī notikušā koncerta laikā par dziesmām varēja balsot, sūtot īsziņas.

"Muzikālās bankas 2023" apbalvošanas ceremonija

Par Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023" uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu "Lauzto šķēpu ...

gallery icon

"Muzikālā banka 2023" finālšova ģenerālmēģinājuma aizkulises

Daugavpils Olimpiskajā centrā norisnājies "Latvijas Radio 2" rīkotās aptaujas "Muzikālā banka 2023" finālšovs, noskaidrojot radio klausītāju iecienītāko popa un roka ...

gallery icon