foto: Vida Press
Aktieris Toms Holanders reiz nejauši saņēmis Toma Holanda algu par filmu "Atriebēji". Summa bijusi iespaidīga
Toms Holands un Toms Holanders.
Slavenības
2024. gada 25. janvāris, 12:27

Aktieris Toms Holanders reiz nejauši saņēmis Toma Holanda algu par filmu "Atriebēji". Summa bijusi iespaidīga

Jauns.lv

"Baltā Lotosa" zvaigzne Toms Holanders atklāj, ka ļoti līdzīgs vārds ar "Zirnekļcilvēka" aktieri Tomu Holandu ir radījis diezgan daudz problēmu - proti, reiz viņš saņēmis e-pasta vēstuli par algas izmaksu, kas bija paredzēja Holandam. Lieki piebilst, ka summa nebija tā mazākā.

"Baltā lotosa" zvaigzne atklāja, ka ļoti līdzīgs vārds ar "Zirnekļcilvēka" aktieri ir radījis diezgan daudz problēmu - proti, kad viņš nejauši saņēma ļoti sensitīvu e-pasta vēstuli. "Es saņēmu e-pasta vēstuli no aģentūras, kurā bija teikts: "Maksājums, tavs pirmais bonuss par "Atriebējiem"," Holanders sacīja 23. janvāra "Late Night with Seth Meyers" epizodē. Holanders tajā brīdī nodomājis, ka "Atriebējos" nav filmējies.

Taču līdz ar lielu slavu nāk arī liela finansiālā atlīdzība. "Tā bija ievērojama naudas summa. Un tā nebija viņa alga, tas bija tikai pirmais bonuss," norāda Holanders.

Filmas "Lepnums un aizspriedumi" zvaigzne neatklāja, cik tieši liela bija summa, taču viņš norādīja, ka tā bija septiņu ciparu summa. "Un viņam bija tikai 20 gadi," norādīja Holanders.

"Mani iepazīstina ar kādiem ļoti, ļoti sajūsminātiem, tad apjukušiem, tad vīlušies bērniem," Meijersam sacīja "Karību jūras pirātu" zvaigzne. Kad kāds vecāks pienāk pie aktiera un saka, ka viņa bērni ir kaislīgi fani, Holanders parasti pārjautā, vai tiešām, jo nereti viņš tiek sajaukts ar Zirnekļcilvēku.

Holands nekad nav atklājis, kāda tieši bijusi viņa alga par "Zirnekļcilvēka" attēlošanu, taču ir zināms, ka "Marvel" kinoversāla zvaigznes pelna lielas naudas summas. Kriss Hemsvorts par 2022. gada filmu "Tors: Mīlestība un pērkons" esot nopelnījis 20 miljonus ASV dolāru, bet "Dzelzs vīra" zvaigzne Roberts Daunijs juniors par 2018. gada filmu "Atriebēji" esot nopelnījis 75 miljonus ASV dolāru.

Holands iepriekš jau dalījies, ka lielos ienākumu neplāno izšķiest tāpat vien. 2021. gadā viņš norādīja, ka par saviem ienākumiem plāno pirkt daudzdzīvokļu namus un tos izīrēt par krietni zemākām cenām nekā tas būtu nepieciešams. "Man tā nauda nav vajadzīga," norādīja Holands.