"Eolikas" dziedātājs Dainis Dobelnieks zaudējis kāju. Mūziķi lūdz palīdzēt
“Eolikas” dziedātājs Dainis Dobelis veselības problēmu dēļ zaudējis kāju.
Slavenības
2017. gada 9. februāris, 13:08

"Eolikas" dziedātājs Dainis Dobelnieks zaudējis kāju. Mūziķi lūdz palīdzēt

Jauns.lv

Dziedātāja Olga Rajecka fonda “Līdzskaņa” atklāšanas pasākumā atklājusi, ka viņa skatuves partneris Dainis Dobelnieks no grupas “Eolika” nokļuvis grūtībās – aizvadītā gada nogalē viņš zaudējis kāju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Viņam nepieciešama protēze un rehabilitācija, arī morāls atbalsts. Tas ir pats galvenais. Mēs viņu atbalstam un sakām, ka drīz būs koncerti, Borisam Rezņikam 70 gadu jubileja, ka viņam jāgatavojas dziedāt. Viņam ir tāds mērķis un tas ir galvenais,” LNT Ziņām teica Olga Rajecka.

Faktu, ka Dainis Dobelnieks kļuvis par invalīdu, dziedātāja atklāja mūziķu sociāla atbalsta fonda “Līdzskaņa” atklāšanas pasākumā. Šo fondu izveidoja Latvijas Izpildītāju un Producentu apvienība (LaIPA), sadarbojoties ar organizāciju “Ziedot.lv”. Fonda mērķis ir palīdzēt un atbalstīt grūtos brīžos nonākušos Latvijas mūzikas izpildītājus un producentus.  

Ziedot fondam iespējams Ziedot.lv mājaslapā un mājaslapā lidzskana.lv, par ziedojumiem iegādājoties latviešu mūziķu CD un DVD diskus. Tiks izvietotas ziedojumu kastītes arī mūzikas veikalā “Randoms”, kā arī mūziķu koncertos, pasākumos un gada balva mūzikā “Zelta Mikrofons 2017”. Visa ziedotā nauda tiek izmantota producentu un izpildītāju atbalstam.

 Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva