Slavenības
2024. gada 23. janvāris, 11:11

"Rozā briļļu vairs nav!" - Mika Dukura jaunā mīļotā par attiecībām ar dziedātāju

Jauns.lv

Jauno šova "Slavenības. Bez filtra" sezonu Katrīne Vasiļevska sāk, sarunājoties ar dziedātāja Mika Dukura jauno sirdsdāmu Kalendy - Endiju Kalniņu. Endija neslēpj, ka attiecības sākušās strauji, turklāt ar Mika sievu ir tikusies, lai ne tikai iepazītos, bet nākotnes vārdā arī spētu draudzīgi audzināt un aprūpēt Mika abus bērnus.

Ienākot Endijas dzīvoklī, skatam paveras viņas un Mika kopīgi veidotās bildes, kuras sākotnēji tika radītas, lai paziņotu par abu attiecībām, taču mediji paspēja pirmie izziņot negaidīto pavērsienu. Fotosesija bija diezgan pikanta, tāpēc Katrīnei radās jautājums, kura ideja tā bija. Izrādās, Endijas: "Jebkurā gadījumā - Miks visam piekrita un visā iesaistījās, es viņam neko nespiedu. Fotosesija un dziesmas klips bija paziņojums par mūsu attiecībām.”

Kopīgi ar mīļoto tika sarakstīta dziesma “Eternity”, kuru iesniedza šī gada dziesmu konkursā “Supernova”, taču tā neiekļuva pusfinālā.

Turpinot sarunu ar Katrīni Endija pēc neilgām pārdomām atminējās, ka bija pirmā, kas atzinās mīlestībā. Viņa atklāj, ka iemīlēšanās posms ir beidzies un rozā brilles nokritušas: "Uzskatu, ka rozā briļļu vairs nav. Īsā laika posmā ir iziets cauri visādām problēmām, viss, kas saistīts ar šķiršanos. Nebija viegli, es biju līdzās, bet es nemēģināju savu viedokli izteikt, es atbalstīju viņu."

Šova “Slavenības. Bez filtra” desmitā sezona no 22. janvāra skatāma pulksten 21.10 kanālā "STV Pirmā!".