foto: PapCulture / BACKGRID/ Vida Press
Fani iesūdz Madonnu tiesā par novēlotu koncerta sākumu
Madonna.
Slavenības
2024. gada 19. janvāris, 12:46

Fani iesūdz Madonnu tiesā par novēlotu koncerta sākumu

Jauns.lv

Divi Madonnas fani Ņujorkā iesūdz popzvaigzni tiesā par to, ka viņas koncerts sākās vēlu, apgalvojot, ka nākamajā rītā viņiem bija agri jāceļas, lai dotos uz darbu.

Prasībā, kas trešdien iesniegta Bruklinas federālajā tiesā, Maikls Felovs un Džonatans Hadens apgalvo, ka viņi iegādājušies biļetes uz 13. decembra koncertu Bārkleja centrā, kas bija daļa no Madonnas tūres "Celebration".

Bija reklamēts, ka šovs sāksies pulksten 20.30, bet 65 gadus vecā mūziķe uz skatuves kāpa tikai pēc pulksten 22.30, teikts prasībā.

Līdz brīdim, kad abi koncerta apmeklētāji pēc pulksten vieniem naktī devās prom, viņi saskārās ar ierobežotu sabiedriskā transporta kustību un palielinātām sabiedriskā un privātā transporta izmaksām".

Madonnas turnejas “Celebration” pirmais koncerts Londonā 2023. gada 14. oktobrī

gallery icon

Prasībā apgalvots, ka vēlais koncerta noslēgums darbadienas vakarā ietekmēja arī viņu spēju nākamajā dienā rūpēties par savām ģimenēm.

Felovs un Hadens apsūdz Madonnu, Bārklija centru un turnejas organizatoru "Live Nation" par negodīgu un maldinošu komercpraksi, kas, pēc viņu domām, ir līguma pārkāpums un bezmērķīga viltus reklāma, jo tika atlikts sākuma laiks.

Koncertu kavējumi dzīvās mūzikas pasaulē nav nekas neparasts. Pati Madonna ir saskārusies ar līdzīgām tiesas prāvām: 2019. gadā, kad kāds Floridas fans apgalvoja, ka viņas kavēšanās "Madame X" turnejā ir līguma pārkāpums, un vēlreiz 2020. gadā, kad prasību iesniedza divi Ņujorkas koncertu apmeklētāji.

Abas prasības vēlāk tika brīvprātīgi noraidītas.

Tēmas