foto: scanpix
Kas tas par superpulksteni? Švarcenegera ekskluzīvais pulkstenis pēc aktiera aresta kļūst vēl ekskluzīvāks
"Tas šobrīd ir skatītākais pulkstenis pasaulē," smejas Ārnijs.
Trakā pasaule
2024. gada 18. janvāris, 15:49

Kas tas par superpulksteni? Švarcenegera ekskluzīvais pulkstenis pēc aktiera aresta kļūst vēl ekskluzīvāks

Jauns.lv

Arnolds Švarcenegers atklāj, ka pēc trīs stundām Vācijas policijas iecirknī, un samaksājot naudas sodu un nodokļus par ekskluzīvā pulksteņa nedeklarēšanau, tas tagad ir "skatītākais rokas pulkstenis" pasaulē (oriģinālā aktieris izmantoja vārdu spēli , sakot: “skatītākais pulkstenis”).

Neraugoties uz nedienām ar policiju Vācijā, Švarcenegers nav neatteicies no nodoma pulksteni pārdot izsolē. Taču tagad izsoles sākumcena ir nevis 20 tūkstoši eiro, kā tas bija iepriekš, bet jau 50 tūkstoši eiro, jo notikums ir bijis plaši atspoguļots medijos un izraisījis plašu interesi - par pulksteņa modeli jau ir interesējušies vairāki desmiti kolekcionāru.

Arnolds Švarcenegers nedeklarējot Eiropas Savienībā ieveda Šveices pulksteņu kompānijas “Audemars Piguet” ekskluzīvo modeli “Arnold Classic”. Pasaulē ir tikai 20 šī modeļa pulksteņi, un šis modelis tika izgatavots speciāli aktierim, kuru viņš valkāja vairākās filmās. Uz pulksteņa korpusa ir attēlots Švarcenegera ķermeņa siluets un rakstīts “Arnold Classic”.

Švarcenegers izsolē iegūtos līdzekļus vēlās ziedot klimata aizsardzībai.

Arnolds Švarcenegers nofilmējies pirmajā “Lidl PARKSIDE” reklāmā

gallery icon

“Austrijā dzimušais aktieris ieradās Bavārijas galvaspilsētā ar reisu no Losandželosas un uz neilgu laika periodu tika aizturēts, jo nebija deklarējis dārgu luksusa rokaspulksteni,” norāda Minhenes muitas pārstāvis Tomass Meisters.

Tā Arnolds Švarcenegers pandēmijas laikā vizinās ar velosipēdu

gallery icon

Tā kā Eiropas Savienībā luksusa preces ir nepieciešams deklarēt, Švarcenegera rīcība uzskatāma par muitas nodokļa pārkāpumu.