Slavenības
2024. gada 16. janvāris, 17:05

Pašmāju lesbiešu pāris Sendija un Danute šovā atklāj, cik mēnesī tērē pārtikai. Summa ir iespaidīga

Jauns.lv

Viens no slavenākajiem pašmāju lesbiešu pāriem Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme pagājušajā gadā piedalījās šovā "Slavenības. Bez filtra", kurā televīzijas skatītājiem ļāva ieskatīties savās ikdienas gaitās.

Vienā no filmēšanās dienām dāmas devās uz lielveikalu, lai iegādātos nepieciešamos pārtikas produktus. Iepirkšanās laikā viņas sāk rēķināt, cik mēnesī no kopējā budžeta tiek iztērēts pārtikai.

Sendija un Danute devušās uz lielveikalu, lai iegādātos pārtikas krājumus nedēļai. Iepirkumu ratiem pildoties, meitenes atceras, ka tuvojas ziema ar lielajiem rēķiniem, kuru nosegšanai nāksies izskatīt tēriņus par pārtiku, jo summa ir iespaidīga.

“Mēs mēnesī pārtikas iegādei tērējam aptuveni 1000 eiro. Šajā summā iekšā arī ir kaķi, un viņi ēd labāk nekā mēs. Ar ēdienu un visām smiltīm tie ir aptuveni 400 eiro. Vispār mēs esam diezgan taupīgas, bet, kad mēs aizejam ballēties, tad mēs nemākam taupīt naudu," smej viņas.

Staigājot pa veikalu, dāmas atzīst, ka no pārtikas produktiem neko sev nežēlo, tāpēc summa ir tik liela. Taču jāņem vērā, ka iespaidīgajā ciparā slēpjas arī sadzīves ķīmija un higiēnas produkti.

Sendijas un Danutes ikdienas gaitām skatītāji varēs sekot līdzi arī šova desmitajā sezonā, kas pie skatītājiem atgriežas no 22. janvāra kanālā "STV Pirmā!".