foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Valdis Melderis šovasar taps par vectēvu
Valdis Melderis.
Slavenības
2024. gada 13. janvāris, 07:01

Valdis Melderis šovasar taps par vectēvu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Pasākumu vadītāja, radio balss un televīzijas sejas Valda Meldera vecākā meita Zane Meldere, kas dzīvo Lielbritānijā, ir pirmā bērna gaidībās. Mazulītim pasaulē jānāk šajā vasarā, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Sarunā ar "Kas Jauns" Valdis Melderis apstiprina priecīgo dzīves notikumu, bet piebilst, ka ir mazliet māņticīgs, tāpēc pagaidām plašu komentāru nesniegs. Tajā pašā laikā piebilst, ka ir ļoti laimīgs, ka viņa meita ir bērniņa gaidībās, un arī pieņemt vectēva statusu nav nekādu problēmu.

Meldera vecāko meitu Zani, kas "Radio Skonto" leģendai ir no pirmās laulības, plašāka sabiedrība iepazina savulaik tik populārajā seriālā "UgunsGrēks". Zane izturēja atlases konkursu, no 1553 meitenēm, kas toreiz pieteicās Madaras lomai, izvēlēta tika tieši viņa.

Pēc tam jaunieti dzīves ceļš aizveda uz Lielbritāniju. Viņa ir pabeigusi Teātra fakultāti Čičesteras Universitātē. Pēc studijām Zane ir palikusi uz dzīvi Lielbritānijā, kur arī viņai izveidojās attiecības ar ģitārspēles pasniedzēju Džūliusu Metjū Alkantaru. Šobrīd Zane vēl nav devusies pirmsdzemdību atvaļinājumā, bet turpina strādāt kā vadītāja vietniece restorānā.

foto: no privātā arhīva
Savā "Instagram" profilā Zane Meldere sekotājiem paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās.

Sarunā ar "Kas Jauns" topošā māmiņa teic, ka ar savu otru pusīti ir ļoti laimīgi par mazuļa gaidībām.