Slavenības smalkās pozās svīst jogā. FOTO
Mūziķis Stings ar jogu diendienā nodarbojas jau vairāk nekā 20 gadus. Jogu par labu augumam un garam atzinušas arī tādas Holivudas zvaigznes kā Rīza Viterspūna, Džesika Alba un Demija Mūra.
Slavenības
2015. gada 22. februāris, 14:48

Slavenības smalkās pozās svīst jogā. FOTO

Jauns.lv

Neskaitāmas slavenības izvēlas jogu, lai uzturētu vingru augumu un možu garu. Teju katra otrā Holivudas zvaigzne redzēta ar sarullētu jogas paklājiņu padusē, dodamies uz nodarbību vai atpakaļ mājup.

Viens no sabiedrībā zināmākajiem jogas fanātiem ir mūziķis Stings. Viņš ar to aizraujas jau vairāk nekā 20 gadu.

Jogas nodarbības palīdz iegūt veselīgu ķermeni. Tās palīdz pārvarēt dažādas sāpes, uzlabo lokanību, tonizē un padara to veiklāku. Joga ir antistresa līdzeklis, kas nomierina un palīdz sakārtot domas. Tā arīdzan tonizē visu ķermeni, padarot spēcīgu un iedarbojoties uz visām muskuļu grupām.

Ar jogu aizraujas neskaitāmas Holivudas zvaigznes, viņu skaitā ir Rīza Viterspūna, Džesika Alba, Naomi Vatsa, Šarlīze Terona, Demija Mūra un vēl daudzas citas.

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ir jogas pasniedzēja un bieži sociālajos tīklos ievieto fotogrāfijas, kurās redzama sadzīviskās situācijas demonstrējam apbrīnojamu lokanību.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press