foto: Instagram/lizzobeeating
"Mana sirds ir salauzta," - repere Lizzo sēro par zaudējumu
Repere Lizzo ar sunīti Pūku.
Slavenības
2023. gada 30. decembris, 05:08

"Mana sirds ir salauzta," - repere Lizzo sēro par zaudējumu

Jauns.lv

Reperes Lizzo Ziemassvētkus šogad aizēnoja kāds skumjš notikums. Par personisko zaudējumu viņa pastāstījusi arī saviem 12,5 miljoniem sekotājiem soctīklā "Instagram".

Dziedātāja Lizzo padalījusies ar skumjām ziņām: Ziemassvētku vakarā 18 gadu vecumā citos medību laukos devies viņas mīļotais ģimenes suns Pūka.

“Ar mani nav viss labi, mana sirds ir salauzta,” informēja Lizzo, piebilstot: “Dusi mierā, Pūka.”

Hita “About Damn Time” izpildītāja “Instagram” ievietojusi veltījumu mirušajam sunītim, daloties ar jaukām fotogrāfijām no Pūkas ilgā mūža, ko kucīte pavadījusi kopā ar Lizzo.  

Lielākā daļa attēlu Lizzo redzama smaidām kopā ar Pūku, bet kādā iemūžināts viens no sunīša dzīves pēdējiem mirkļiem gultā. Foto izlasē Lizzo iekļāvusi arī ķepas nospiedumu un Pūkas vārdu, kas iegravēts mālā. Iepriekšējā ierakstā Lizzo redzama kopā ar mammu un māsu vēl pēdējo reizi sabučojam sunīti. 

Pie fotogrāfijas viņa godinājusi Pūkas mūža ilgumu no 2005. līdz 2023. gadam un atklājusi sunīša pilno vārdu – Pūka Diamante Džefersone.

Līdzjūtību komentāru sadaļā izteikuši kā fani, tā kolēģi. Dziedātāja SZA rakstīja: “Pag, nēēē!! Esmu tik pagodināta, ka esmu tevi satikusi.”

Līdzjūtību izteikusi arī Lizzo grima māksliniece un daudzi bloga sekotāji. Zaudējums ģimeni piemeklējis pašā Ziemassvētku vakarā. Fanu, draugu un kolēģu lielais atbalsts parādīja, cik mīļa Pūka bija Lizzo komandai visu šo 18 gadu garumā.