foto: Zak Hussein / SplashNews.com/ Vida Press
Princis Viljams un princese Ketrīna parāda otru svētku atklātnīti, un tajā viņi abi nav redzami
Velsas prinča un princeses ģimene apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Sandringemā 2023. gada 25. decembrī.
Slavenības
2023. gada 28. decembris, 10:58

Princis Viljams un princese Ketrīna parāda otru svētku atklātnīti, un tajā viņi abi nav redzami

Jauns.lv

Velsas princis Viljams un princese Ketrīna publiskojuši vēl vienu Ziemassvētku kartīti. Arī šī fotogrāfija, tāpat kā pirmā, ir melnbalta un uzņemta tās pašas fotosesijas laikā. Taču atšķirībā no pirmās, kur redzama visa ģimene, šoreiz Velsas princis un princese izvēlējušies attēlu, kurā redzami tikai viņu bērni – Džordžs, Šarlote un Luiss.

Pirmajā svētku atklātnītē redzama visa ģimene kopā, taču otrajā tikai pāra trīs bērni – 10 gadus vecais princis Džordžs, astoņgadīgā princese Šarlote un piecus gadus vecais princis Luiss.

Šo attēlu autors ir fotogrāfs Džošs Šinners. Viņš publiski izteicies, ka ir ārkārtīgi gandarīts par darbu ar karalisko ģimeni un atklājis, ka šī bijusi viena no mierpilnākajām fotosesijām visā viņa karjeras laikā. Absolūti nekāda stresa vai kņadas!

Uz fotosesiju visa ģimene bija ieradusies ģērbusies baltos kreklos un džinsos (izņemot princi Luisu, kurš atbilstoši britu aristokrātu tradīcijām, līdz noteiktam vecumam joprojām nēsā šortus).

Kā ierasts, Pirmo Ziemassvētku rītā visa karaliskā ģimene devās uz vietējo baznīcu, kas atrodas netālu no karaļnamam piederošās Sandringemas pils. Tāpat kā citus gadus, arī šoreiz sabiedrības nedalīta uzmanība bija pievērsta Velsas prinča Viljama un princeses Ketrīnas bērniem. Ģimenes pastarītim princim Luisam šī bija otrā reize, kad viņu ņēma līdzi uz Ziemassvētku dievkalpojumu baznīcā. Pērn, kad bija pirmā reize, fani ar lielu interesi sekoja līdzi tam, kā mazais princis uzvedīsies, jo gada gaitā, apmeklējot sabiedriskus pasākumus, bija izpelnījies delvera slavu, jo vienmēr kaut ko sastrādāja. Te rādīja smieklīgas grimases karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas laikā uz Bakingemas pils balkona, te saguruma un niķu mākts rādīja mammai garu degunu militārās parādes laikā.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2023. gadā

gallery icon

Šogad Velsas prinča bērniem svinīgajā gājienā uz baznīcu pievienojās Viljama māsīcas Zāras Tindalas vecākā meita Mia. Tindalu ģimene ar jaunāko meitu sekoja dažus soļus tālāk aizmugurē.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2022. gadā

gallery icon