foto: AP/Scanpix
Bijusī asistente apsūdzējusi Vinu Dīzelu seksuālā vardarbībā
Aktieris Vins Dīzels.
Slavenības
2023. gada 22. decembris, 10:20

Bijusī asistente apsūdzējusi Vinu Dīzelu seksuālā vardarbībā

Jauns.lv

"Ātrs un bez žēlastības" zvaigznes Vina Dīzela bijusī asistente apsūdzējusi aktieri seksuālā uzmākšanās, kas notikusi 2010.gadā.

Asta Džonasone ceturtdien Losandželosā iesniedza prasību tiesā, apgalvojot, ka Dīzels uzmācies viņai viesnīcas numurā Atlantā. Prasībā apgalvots, ka viņa mēģināja aizbēgt no istabas pēc tam, kad bija spiesta gulēt Dīzela gultā, bet aktieris tuvojās viņai, tad aptaustīja viņas krūtis un skūpstīja viņas krūtis.

Dīzels mēģinājis novilkt viņai apakšveļu. Sieviete sākusi kliegt un skrējusi uz vannas istabu. Galu galā viņš piespieda sievieti pieskarties viņa dzimumloceklim un sāka masturbēt, teikts ziņojumā.

Prasībā teikts, ka Džonasone aizvēra acis, baidoties vēl vairāk sadusmot Dīzelu, un vēlējās, lai notiekošais ātrāk beidzas.

Dažas stundas vēlāk Džonasoni atlaida Dīzela māsa Samanta Vinsenta, kura ir arī viņa uzņēmuma "One Race Productions" prezidente.

Prasībā bija teikts, ka Džonasone jutās nekam nederīga un viņas pašcieņa pēc notikušā bijusi sagrauta.

Vins Dīzels ar ģimeni

gallery icon

"Viņai bija skaidrs, ka viņa tiek atlaista, jo vairs nebija vajadzīga- Vins Dīzels bija viņu izmantojis savu seksuālo vēlmju apmierināšanai, un viņa bija pretojusies viņa seksuālajiem uzbrukumiem," apgalvots prasībā.

Džonasone iesūdz Dīzelu un viņa uzņēmumu tiesā par naidīgas darba vides radīšanu, nolaidīgu uzraudzību un nelikumīgu atlaišanu, kā arī citām prasībām.