foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aija Strazdiņa beidzot ar vīru aiziet uz ballīti
Aija Strazdiņa-Ratinska ar vīru Staņislavu Ratinski "Radio Skonto" 30 gadu jubilejas ballītē 1. decembrī. Viņi jau divus gadus ir precēts pāris.
Slavenības
2023. gada 18. decembris, 06:13

Aija Strazdiņa beidzot ar vīru aiziet uz ballīti

Žurnāls "Kas Jauns"

TV raidījumu režisore un producente Aija Strazdiņa-Ratinska kopš jūnija bija tik aizņemta savos radošajos projektos, ka tikai tagad viņai radies brīvs brīdis, lai kopā ar vīru Staņislavu Ratinski varētu atļauties paballēties.

Ja citi pāri brauc uz siltajām zemēm atpūsties, tad Aija ar vīru Staņislavu vasaru pavadīja Spānijā – strādājot. Aija cītīgi darbojās pie kanāla "STV Pirmā!" attiecību šova Kā mīlēt ar galvu, bet Staņislavs bija projekta vadītājas asistents. Tā teikt, sievas padotais.

“Staņislavs čakli strādāja, bija lielisks palīgs. Viņam jau nebija variantu – pateicu, ka jābrauc uz mēnesi Spānijā un būs man jāpalīdz,” sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" smejas Aija, ar mīļu humoru piebilstot: “Šoreiz nevis ņēmu darbu līdzi uz mājām, bet paņēmu līdzi vīru uz darbu. Un izrādījās, ka viņš noder ne tikai mājas dzīvē, bet arī manā darbā. Ļoti universāls, pilna pakete! Viņam patiešām patika iesaistīties TV šovu veidošanā, padevās intervēt cilvēkus. Tagad gaidu, kad Staņislavs pārmaiņas pēc piedāvās man darbu savā metālapstrādes uzņēmumā.”

Spānijā nebija nekādas atpūtas, visu laiku darbs, – uzsver Aija Strazdiņa-Ratinska, sakot, ka par šo savdabīgo situāciju – esot kopā ar vīru Spānijā, būt aizņemtai darbā – pat ķiķinājis viens no šova operatoriem, ar humoru vaicājot Staņislavam – kāda ir sajūta būt siltajās zemēs ar sievu, bet sievu tā arī neredzēt, jo viņa visu laiku strādā? “Vispār visa šī vasara un rudens man pagāja darbos. Vienkārši sakrita vairāki projekti vienlaikus, tāpēc bija tikai darbs, darbs, darbs... Kopš jūnija nebijām atpūtušies, piecus mēnešus mums nebija nevienas brīvdienas, un šis mums bija pirmais kopīgais atpūtas vakars. Šī bija pirmā reize, kad kopš pavasara esam kopā izgājuši no mājas uz kādu saviesīgu pasākumu,” atzīst Aija Strazdiņa-Ratinska, sastapta "Radio Skonto" 30 gadu jubilejas ballītē.

"Radio Skonto" ar vērienu nosvin 30 gadu jubileju

1. decembrī "Radio Skonto" svinēja savu 30 gadu jubileju. Pasākumā par muzikālo atmosfēru rūpējās Laima Vaikule, Prāta Vētra, Intars Busulis, ...

gallery icon