Slavenības
2023. gada 15. decembris, 13:45

VIDEO: "Līdzko precies ar Džili, visiem viss slikti," - Elīna Maligina stāsta par laulību ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru

Jauns.lv

Novembra sākumā šovam "Slavenības. Bez filtra" pievienojās māksliniece Elīna Maligina, ļaujot ielūkoties savas dzīves slēptākajos notikumos. Šajā nedēļā viņa tikās ar aktieri Mārtiņu Poču, un abi kopīgi atminējās Kultūras akadēmijas laikus, jo gāja vienā kursā.

Pie Elīnas Maliginas ciemos ieradies aktieris Mārtiņš Počs. Viņi ir pazīstami kopš akadēmijas laikiem, kur mācījās aktiermākslu, un vēlāk abi kopā arī darbojušies vienā teātrī. Runājot par teātra laikiem, Elīna atklāj, ka daudzi kolēģi no viņas novērsušies, jo domājuši, ka viņai nav aktrises talanta, bet štata vieta iegūta caur režisora Dž. Dž. Džilindžera gultu.

Dž. Dž. Džilindžers un Elīna Dzelme „Epikūra dārza” atklāšanā.

gallery icon

Sarunas laikā Elīna atzīstas, ka viņas dzīve pēc laulībām ar slaveno un skandalozo režisoru Džilindžeru mainījās, jo neviens vairs neskatījās uz viņas talantu, bet uz to, kādas lomas dabūtas, pateicoties sievas titulam: "Kad precas ar Džilindžeru, tad viss ir slikti, tad jau viss iet caur gultu. Sākumā tu esi baigi talantīga, līdzko tu precies ar Džili, tā tu uzreiz esi m**ka!”

Elīnas Maliginas jeb Helēnas Oras 35. dzimšanas dienas ballīte

2021. gada 21. augustā Rīgā, "Kino mājā" Elīna Maligina ar pseidonīmu Helēna Ora savu 35. dzimšanas dienu atzīmēja ar grāmatas ...

gallery icon