foto: Instagram/jlo
Katra detaļa pārdomāta. Dženifera Lopesa parāda krāšņi izpušķoto egli savā villā
Dženifera Lopesa pie egles savās mājās.
Slavenības
2023. gada 16. decembris, 11:44

Katra detaļa pārdomāta. Dženifera Lopesa parāda krāšņi izpušķoto egli savā villā

Jauns.lv

Slavenības jau pilnā sparā gatavojas Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam: pērk eglītes, rotā savas savrupmājas un soctīklos publicē pirmās fotogrāfijas. Izņēmums nav arī 54 gadus vecā dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa, kura "Instagram" parādījusi attēlus ar ģimenes grezno Ziemassvētku egli.

Fotogrāfijām Dženifera Lopesa pozējusi pie mūžzaļā koka, ko bagātīgi rotā “sarmas” klāti čiekuri, siltu toņu virtenes un dažādi zelta krāsas rotājumi.

Lopesa, kura ļoti nopietni uztver mājas rotāšanu Ziemassvētkos (pērn viņa pat bija izdomājusi svētku tēmu “Kolibri”), egles rotājumos ieturēto krāsu gammu saglabājusi arī tās pakājē. Arī dāvanas iesaiņotas zeltītā papīrā un izdekorētas ar čiekuriem.

Pat savu apģērbu māksliniece izvēlējusies saskaņotos toņos ar svētku egli. Viņa bija ģērbusies baltā blūzē, garos brokāta svārkos siltos toņos un sudrabotās augstpapēžu kurpēs ar biezu platformu un nelielu bitīšu rotājumiem. Dženiferas mati bija gludi sasukāti un saņemti augstā zirgastē, bet dziedātājas ausis greznoja auskari no baltā zelta un pērlēm.

Dženifera Lopesa un viņas meita Emme

gallery icon

Fotogrāfijas uzņemti dziedātājas un viņas vīra aktiera Bena Afleka mājā Beverlihilsā, ko viņi iegādājušies par nepilnu 61 miljonu dolāru. Pāris ilgi meklēja savu sapņu māju, aplūkojot vairākus luksusa nekustamos īpašumus desmitiem miljonu dolāru vērtībā.

Plašajā savrupnamā ir 12 guļamistabas un 24 vannas istabas. Teritorijā ir arī āra sporta komplekss ar basketbola un piklbola spēles laukumiem. Pēc jaunās mājas iegādes Lopesa izlikusi pārdošanā savu līdzšinējo īpašumu ar deviņām guļamistabām, 12 vannas istabām un mājas kinoteātri.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon