Sarkanais paklājs
2023. gada 13. decembris, 10:50

FOTO un VIDEO: ar mūža dižāko balli savus 80 nosvin Jūlijs Krūmiņš

Jauns.lv

Otrdien, 12. decembrī, ar sava mūža dižāko balli 80. gadu jubileju nosvinēja pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.

Vairāki simti viesu, estrādes leģendas, ietekmīgi uzņēmēji un politiķi - konferenču centrā "ATTA CENTRE" Krūmiņu sveikt bija ieradies krietns pulks sabiedrībā zināmu cilvēku.

Jūlija Krūmiņa 80. jubilejas svinības

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš plašā draugu un viesu lokā 2023. gada 12. decembrī atzīmēja savu 80. dzimšanas dienu.

gallery icon

Pasākumu, ko vadīja pašmāju aktieris Andris Bulis un humorists Maksims Galkins, Jūlijs iepriekš sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" bija atzinis, ka šī nu būs viņa mūža dižākā balle. Jau viņa 75. jubilejas svinības bija vērienīgas, un pārspēt tās, kā esot teicis uzņēmēja draugs Jānis Peters, varot tikai Krūmiņš pats.

Viesi ierodas uz Jūlija Krūmiņa 80. dzimšanas dienas svinībām

Uzņēmēja Jūlija Krūmiņa aicinātie viesi ierodas uz jubilāra dzimšanas dienas svinībām 2023. gada 12. decembrī.

gallery icon

"Jūs saprotat, ka man pārsteigt manus viesus ar kaut ko labāku ir liels izaicinājums. Man ir skaidrs, ka Latvijas mūziķi (kā dziedātāji, tā komponisti) ir dzirdēti un daudzas dziesmas mēs zinām no galvas. Ar to es nevienu nepārsteigšu. Daudzi lasījuši manu grāmatu, kurā rakstīts, ka esmu beidzis Kinematogrāfijas institūta ekonomikas fakultāti, bet nav ievērojuši, ka esmu beidzis arī divgadīgus režisora/scenārista kursus. Šajā jubilejā vēlos likt lietā iegūtās zināšanas un pārsteigt viesus ar svētku programmu. Esmu iekļāvis programmā daudz mūzikas, ar kuru uzaugu 50. un 60. gados un kura ir izturējusi laika pārbaudi un nenoveco daudzās desmitgadēs. Vēlos dalīties ar saviem bērniem, mazbērniem un viesiem šajā nostalģijā. Tā ir mūzika, kura kļuvusi par estrādes klasiku," stāstīja Krūmiņš, kura viesus balllītē ar uzstāšanos iepriecināja gan itāliešu tenors Al Bano, gan vācu diskofanka meistaru "Boney M" un leģendārā zviedru kvarteta "ABBA" dziesmu izpildāji.