foto: Ekrānuzņēmums
Tas tik ir dzīves kūlenis! Līgavainim no 60 miljonu vērtajām gadsimta kāzām nu draud 25 gadi cietumā
Jakobam Lagronem, kurš nupat grandiozās kāzās salaulājās parīzē, draud 25 gadi cietumā.
Trakā pasaule
2023. gada 6. decembris, 21:08

Tas tik ir dzīves kūlenis! Līgavainim no 60 miljonu vērtajām gadsimta kāzām nu draud 25 gadi cietumā

Jauns.lv

29 gadus vecais Džeikobs Lagrons, kurš šogad 60 miljonu ASV dolāru vērtās kāzās apprecējās ar Teksasas štata automašīnu tirdzniecības impērijas mantinieci Madelaini Brokveju, stājies tiesas priekšā ar nopietnām apsūdzībām, proti, draudiem ar šaujamieroci trim policistiem, vēsta “NBCNews”.

Saskaņā ar tiesas dokumentiem vīrietim no Teksasas, kura daudzus miljonus vērtās Parīzes kāzas nesen kļuva plaši atspoguļotas pasaules medijos, tiek izvirzītas apsūdzības par vainu pastiprinošā uzbrukumā šī gada martā trīs policistu virzienā izšaujot ar ieroci.

Apsūdzībā teikts, ka Lagrone "tīši vai apzināti draudēja" policistiem nodarīt miesas bojājumus.  Lagrone pagājušā nedēļā ieradās Tarrantas apgabala tiesā Fortvērtā, Teksasā, un saskaņā ar tiesas dokumentiem viņam draud 25 gadu cietumsods.

Viņa jaunā sieva, automašīnu tirdzniecības impērijas mantiniece Madelaine Brokveja tiesā nepiedalījās.  

Videoklipi no Lagrones un Brokvejas kāzām 18. novembrī sociālajos tīklos ieguva miljoniem skatījumu  - kāzas bija īpaši greznas, kāzu vakariņas notika Parīzes operteātrī, uzstājās “Maroon 5”, bet pāris nakšņoja Versaļas pilī.

Ekskluzīvu kāzu organizēšanas uzņēmumi “Lake Como Weddings” un “HMR Designs” šīs kāzas jau nodēvēja par "gadsimta kāzām".

Pirms kāzām Madelaine Brokveja rīkoja četras dienas ilgas vecmeitu ballīti Jūtas greznajā tuksneša kūrortā Amangiri. Katram vakaram bija cita tēma, un tas vainagojās ar Marijas Antuanetes tematisko vakariņu ballīti Helovīnā. Brokveja šajā pasākumā bija tērpies kā Francijas karaliene.

Dažās dienās pirms kāzām līgava arī aicināja savus viesus izgatavot pēc pasūtījuma tvīda maisiņus privātā ballītē “Chanel Haute Couture” galvenajā mītnē, pusdienās Eifeļa tornī un kleitu skatē modes namā “Dior”.