foto: VIA REUTERS
Žurnāls "Time" Teilori Sviftu atzinis par 2023. gada cilvēku
Teilore Svifta uz žurnāla "Time" vāka.
Slavenības
2023. gada 6. decembris, 20:20

Žurnāls "Time" Teilori Sviftu atzinis par 2023. gada cilvēku

Jauns.lv

Pēc rekordu satricinošās globālās turnejas un kļūšanas par pasaulē visvairāk straumēto mūzikas izpildītāju 2023. gadā, Teilore Svifta trešdien, 6. decembrī saņēma vēl vienu atzinību, kad žurnāls Time nosauca megapopzvaigzni par savu "Gada cilvēku".

"Esmu lepnākā un laimīgākā, kā jebkad esmu jutusies, un radoši piepildītākā un brīvākā, kāda jebkad esmu bijusi," Svifta sacīja izdevumam "Time", kas kopš žurnāla dibināšanas 1927. gadā Gada cilvēka balvu piešķīris gandrīz katram ASV prezidentam.

foto: VIA REUTERS
Teilore Svifta uz žurnāla "Time" vāka.

“Katru gadu ir gaisma un tumsa. 2023. gads bija gads bijis ar ievērojamu tumsas daudzumu. Teilore Svifta ir atradusi veidu, kā pārkāpt robežas un kļūt par gaismas avotu. Neviens cits uz planētas šodien nevar sasniegt tik daudzus cilvēkus,” teikts Žurnāls "Time" paziņojumā par balvas piešķiršanu.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

gallery icon

Papildus Teilorei Sviftai žurnāls "Time" izvirzīja Holivudas scenāristu un aktieru streika dalībniekus, Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu, mākslīgā intelekta "OpenAI" izpilddirektoru Semu Altmanu, lelli Bārbiju, Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, Lielbritānijas karali Čārlzu III, kā arī prokurori prāvā pret bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Teilore Svifta savas koncertfilmas “Taylor Swift: The Eras Tour” pirmizrādes vakarā Losandželosā

gallery icon

2022. gadā par gada cilvēku tika atzīts Ukrainas prezidents Vladimirs Zeļenskis, kā arī cilvēki no Ukrainas un citām valstīm, kas kļuva par Krievijas agresijas pretestības “ukraiņu gara” simbolu.