TV
2023. gada 3. decembris, 11:00

Jānis Stībelis, Māris Mihelsons, Jana Duļevska un Indra Salceviča izveido pašmāju versiju Lady Gaga hitam "Poker Face"

Jauns.lv

Popdīvas Lady Gaga dziesmai "Poker Face" tapis jauns mūzikas klips latviešu valodā, kurā savu pienesumu devuši mūziķi Jānis Stībelis un Māris Mihelsons.

Savas vokālās prasmes tajā demonstrējusi arī stiliste Indra Salceviča un raidījumu vadītāja Jana Duļevska. Dziesmas klips tapa kanāla "360TV" raidījumā “Četri uz koferiem”.

Viņi visi raidījumā “Četri uz koferiem” filmēšanas laikā saņēma uzdevumu – izveidot mūzikas video. Četrotne šim uzdevumam piegāja ļoti atbildīgi un dienas laikā, viesojoties Ņujorkā, arī tapa šis mūzikas video. Tas un arī citi jau pieminētā četrinieka piedzīvojumi Amerikas Savienotajās Valstīs nu skatāmi kanāla "360TV" raidījumā “Četri uz koferiem”, kurā televīzijas skatītāji ik nedēļu var sekot līdzi tam, kā slavenības tiek galā ar dažādiem izaicinājumiem ceļojuma laikā.

Šajā vakarā par ceļotājiem būs atbildīgs mūziķis Māris Mihelsons. Viņš pārējiem iemācīs ceļot patiešām taupīgi, jo neskaitot auto nomas pakalpojumus, Māris divās ceļojuma dienās iztērēs mazāk nekā 100 dolārus. Kā tas iespējams? Plānojot savu ceļojuma daļu viņš talkā aicinājis arī grupas “Prāta vētra” menedžeri Aiju Auškāpu. Izrādās, ka Aijas klases biedrene dzīvo Vašingtonā, kur sākas “Četri uz koferiem” ceļojums. Māris ar saviem ceļa biedriem pilnīgi par velti varēja palikt Aijas klases biedrenes Solvitas mājā un viņiem nebija jāmaksā arī par ēšanu un transportu. Arī to visu uzsauca Solvita.

Tā nu, pateicoties Mārim, 4000 eiro lielais ceļojuma budžets, kas “Četri uz koferiem” dalībniekiem ir uz visu ceļojuma laiku, pirmajās divās dienās palika gandrīz neskarts. Savukārt Lady Gaga dziesmas “Poker Face” klips četrotnei bija jāsagatavo kā uzdevums trešajā ceļojuma sērijā, kurā par visu bija atbildīgs mūziķis Jānis Stībelis. Viņš savu ceļojuma daļu bija saplānojis Ņujorkā, kas ir arī Lady Gaga dzimtā pilsēta. Tieši šā iemesla dēļ četrotnei arī bija jāveido klips vienai no populārākajām Lady Gagas dziesmām.