TV
2023. gada 30. novembris, 12:02

VIDEO: šovu zvaigzne Magone dodas randiņā ar gados jaunāku vīrieti

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna dodas uz Rīgas centru, lai satiktos ar kādu vīrieti, ar kuru iepazinusies internetā un jau kādu laiku uztur komunikāciju. Noslēpumainais vīrietis ir gados jauns cilvēks, kas Magonei rada aizdomas par viņa mērķiem un nodomu.

Pašmāju realitātes šovu zvaigzne Magone Liedeskalna beidzamo gadu laikā jaunu pielūdzēju ir meklējusi, gan izliekot sludinājumus vietējā avīzē, gan sarakstoties ar vīriešiem sociālo tīklu platformā “Facebook”.

Šonedēļ viņa devās uz randiņu ar kādu noslēpumainu vīrieti, ar kuru sarakstījusies jau kādu laiku. “Es uz randiņiem kopš koju laikiem neesmu gājusi, protams, ka man kreņķis. Ko domās, vai patiks, kā izskatīsies, ko tur sagaidīt, tāda tizla iekšējā sajūta.”

Sieviete uz randiņu sākumā skatās ar aizdomām, jo pielūdzējs savā profilā esot norādījis nepareizu vecumu un patiesībā ir jaunāks, nekā uzdodas. Viņas aizdomas gan pagaist, kad internetā iepazītais vīrietis ierodas ar ziediem un ir pieklājīga izskata.

“Profilā skatos, tur norādīts 43 gadi, bet viņš ir ielicis neīstu vecumu, beigās izrādās, ka viņam 36 gadi. Nu nekas, tā jau īstākā gaļa, 36 gadi ir pats sulīgākais šašliks, ko var ēst!” smej pieredzējusī šovu veterāne.

Lielākā problēma sākumā viņai bijusi atpazīt jauno vīrieti, jo viņš neesot norādījis bildi, bet tiklīdz viņš parādījās ar ziediem, Magones uztraukums pagaisa.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon