foto: tiktok
Kas notiek ar 2000. gadu elku Enriki Iglesiasu? Video no jaunās turnejas fanos raisa neizpratni
Enrike Igelsiass uz skatuves uzvedās ļoti dīvaini.
Slavenības
2023. gada 23. novembris, 11:52

Kas notiek ar 2000. gadu elku Enriki Iglesiasu? Video no jaunās turnejas fanos raisa neizpratni

Jauns.lv

Fani vīlušies par spāņu dziedātāja Enrikes Iglesiasa uzstāšanos turnejā "The Trilogy Tour", kurā mūziķis devies kopā ar divām citām pasaules mēroga superzvaigznēm - dziedātāju Rikiju Mārtinu un reperi Pitbull.

Vientē “TikTok” tiek izplatīti video, kuros Enrike Iglesiass dzied šķībi, aizmirst dziesmu tekstu, runā Mikipeles stilā,  “izvaro skatuvi” un kopumā uzvedas dīvaini.

@nat.allia he must’ve been drunk on stage because what was he doing 😭 #enriqueiglesias #trilogytour #enriqueiglesiasconcert #brooklyn ♬ original sound - Nat 🖤

Enrikes fani centušies atrast viņa neveiksmes iemeslu – skatītājiem šķitis, ka dziedātājs uz skatuves kāpis alkohola reibumā un tāpēc aizmirsis dziesmu vārdus. Kāds pat izteicis pieņēmumu, ka Iglesiasa vietā uzstājies viņa līdzinieks, vai arī mūziķis bijis vēl kādas vielas ietekmē.

Enrikes Iglesiasa, Rikija Mārtina un Pitbull turneja “The Trilogy Tour” Ziemeļamerikā aizsākās oktobra vidū un tika pagarināta līdz 2024. gada martam.

Šī nav pirmā reize, kad mākslinieki kopā uzstājas. 2017. gadā Enrike Iglesiass un Pitbull devās kopīgā turnejā, kas viņiem nesa 38 miljonus ASV dolāru peļņu un kopumā tika pārdots 415 000 biļešu. Četrus gadus vēlāk, 2021. gadā, Iglesiass sadarbojās ar Rikiju Mārtinu un šī turneja mūziķiem nesa 35,2 miljonus ASV dolāru pelņu un 312 000 izpārdotu biļešu.

@arieldiazz front row with my mom and i couldnt stop laughing #enriqueiglesias #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz