Sarkanais paklājs
2023. gada 16. novembris, 16:31

FOTO: komponisti, mūziķi un aktieri ar koncertu un bagātīgām dzīrēm nosvin mūzikas nama "Daile" jubileju

Jauns.lv

13. novembrī ar skaistu un lustīgu koncertu un izsmalcinātu banketu tika atzīmēta mūzikas nama "Daile" pastāvēšanas desmitā gadadiena, kas pulcēja daudz ievērojamu personību - gan uz skatuves, gan skatītāju zālē.

Mūzikas nama "Daile" jubilejas svinības 2023. gada novembrī

13. novembrī ar skaistu un lustīgu koncertu un izsmalcinātu banketu tika atzīmēta mūzikas nama "Daile" pastāvēšanas desmitā gadadiena, kas pulcēja ...

gallery icon

Koncertā uz skatuves pie klavierēm jubilejas pasākumā sēdās komponisti Jānis Lūsēns, Zigmars Liepiņš un Raimonds Pauls, kuru dziesmas izpildīja tautā mīlēti varenu balsu īpašnieki - Kristīne Zadovska, Ingus Pētersons, Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Daumants Kalniņš, Andris Ērglis un Aija Vītoliņa.

Par omulīgu un priekpilnu atmosfēru gādāja vakara vadītāji aktieri Andris Keišs, Vilis Daudziņš un Kaspars Znotiņš. Vakara gaitā izskanēja īpaši izmeklēts dziesmu klāsts no neskaitāmajām koncertprogrammām, kas šo desmit gadu laikaposmā priecējušas publiku mūzikas namā “Daile”.

Pēc koncerta “Dailes” nama saimniece Anda Zadovska visus sirsnīgi aicināja uz svētku mielastu, par ko bija parūpējies slavenais šefpavārs Raimonds Zommers ar savu komandu. Savukārt ap pusnakti visi varēja mieloties ar grandiozu jubilejas torti.