Kam jānotiek, lai uz pleca uztetovētu enkuru? Markus Riva atzīstas. FOTO
Markus Riva konkursa “Supernova 2015” finālā. Lūk, viens no viņa tetovējumiem – zvaigzne uz pleca.
Slavenības
2015. gada 1. marts, 11:33

Kam jānotiek, lai uz pleca uztetovētu enkuru? Markus Riva atzīstas. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājs Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa konkursā “Supernova 2015” finālā uzstājās krekliņā, kas atkailināja viņa plecus, visu skatam atsedzot savus tetovējumus, tostarp zvaigzni un enkuru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ķermeņa aptetovēšanu mūziķis uzsāka pirms četriem gadiem, un pirmais no viņa tetovējumiem bija vārds „Miķelis” uz krūtīm. „Pirms tam kārtīgi apdomāju, ko īsti vēlos tetovēt. Tetovējumi ir dzīves pieredze, asociācijas, labas atmiņas, ko gribas atcerēties katru dienu. Nolēmu, ka pirmais tetovējums būs mans vecāku dotais vārds Miķelis. Man patīk savs īstais vārds, vienkārši skatuvei tas nav īpaši skanīgs, tāpēc jau desmit gadu mans skatuves vārds ir Markus Riva,” žurnālam “Kas Jauns” pirms kāda laika stāstīja dziedātājs.

Gada sākumā tapis pavisam jauns tetovējums uz mūziķa rokas, kur romiešu cipariem attēlots Rivas dzimšanas gads. „Šis tetovējums ir saistīts ar pēdējā laika aktualitātēm un notikumiem manā dzīvē. Gan ar dalību Krievijas šovā “Gribu pie Meladzes”, atklāja Riva. Bet ko nozīmē viņa tetovējums – enkurs uz pleca, kas uztetovēts pirms trim gadiem?

„Arī šis tetovējums ir ar īpašu nozīmi. Tas ir par godu manam tētim, kurš savulaik dienēja flotē.” Nākamais tetovējums bija zvaigzne. „Nebūt tā nav, ka domāju, ka esmu baigā zvaigzne. Man nekad nav bijis zvaigžņu slimības,” skaidroja Riva, atklājot šā tetovējuma nozīmi: „Caur ērkšķiem uz zvaigznēm. Lai kaut ko sasniegtu, dažkārt jāpārvar visdažādākās grūtības. Šis tetovējums manā izpratnē simbolizē mērķtiecību.”

Markus Riva - Take Me Down

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, LTV publicitātes foto, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva