Ai! TV seja Ketija un radio balss Juta Jazz uz skatuves vienādos tērpos. FOTO
Līdzīga gaume – Ketija Šēnberga, vadot “Supernova 2015” finālu, un Radio SWH “Rīta svītas” vadītāja Juta Jazz divas dienas vēlāk “Zelta mikrofons 2014” ceremonijā.
Slavenības
2015. gada 2. marts, 04:45

Ai! TV seja Ketija un radio balss Juta Jazz uz skatuves vienādos tērpos. FOTO

Jauns.lv

Kam negadās! Arī TV sejai Ketijai Šēnbergai un Radio SWH balsij Jutai Jazz, kuras divos šī gada teju nozīmīgākajos pasākumos pamanījās uz skatuves kāpt vienā un tajā pašā modeļa tērpā.

Pirmā veikalu “TASTE LATVIA” zīmola “NINA” smilšu krāsas topiņā ar melnām spalviņām publikai atrādījās Ketija Šēnberga, kura šādā tērpā 22. februāra vakarā vadīja dziesmu konkursa “Supernova 2015” fināla. Un, iespējams, ka Radio SWH raidījuma “Rīta svīta” vadītāja Juta Jazz nemaz neskatījās šo vērienīgo TV tiešraidi, jo kā kad citādi viņa pieļautu tādu sievišķīgu vaļību, kā divas dienas vēlāk visai Latvijai atrādīties tādā pašā tērpā! Proti, jau 24. februāra vakarā Juta kāpa uz Latvijas Nacionālās operas skatuves, lai kopā ar savu radio kolēģi Andri Freidenfeldu suminātu mūziķus Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons 2014” pasniegšanas ceremonijā. Un pasākumā, kuru arī translēja TV, Juta bija tērpusies tādās pašās “NINA” smilškrāsas un melnu spalvu drēbītēs, tikai viņai, atšķirībā no Ketijas, mugurā nebija topiņš, bet gan īsa kleitiņa.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica, LTV1