Trakā pasaule
2023. gada 9. novembris, 08:05

Lai pārbaudītu vīriešu patiesos nodomus, šovu zvaigzne Magone izmanto seno metodi - adatu un diegu

Jauns.lv

Pašmāju realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna ar draudzeni Daci nolēma pārvarēt bailes, piereģistrējoties populārajā iepazīšanās lietotnē "Tinder". Tā kā, ielūkojoties bildēs, nav iespējams noteikt cilvēka šarmu un saderību, Magone nolēmusi izmantot savu "visuma aci", attēlos redzamo vīriešu nodomus pārbaudot ar sen zināmām latviešu tautas metodēm - adatu un diegu.

Pēc Magones domām, adata un diegs ir vieglākais veids, kā uztvert enerģētiskās vibrācijas, un ar šo rīku palīdzību var noteikt, vai attēlā redzamā persona ir gana laba viņas dzīvei.

"Šodien kopā ar draudzeni Daci pārbaudu enerģētiku – der mums vīrietis vai neder – ar adatu. Es kā dzejniece un cilvēks ar tādu lielāku "visuma aci" varu droši apgalvot, ka cilvēki, kas nerāda seju, acis, figūru un pilnu savu profilu, vai nu nav īstie, vai nu ir kaut kas slēpjams, vai nav nolūki tīri," tā Magone.

Magone Šutoviene faniem prezentē savu otro dzejas krājumu

Populārā dzejniece un TV šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene 2021. gada 26. marta vakarā savus fanus bija pulcinājusi ...

gallery icon